Inschrijving

Vrije training MC-NH Den Helder zondag 8 mei 2022

Dit is de inschrijf pagina voor een vrije training in Den Helder. Lees het programma en reglement goed door! Inschrijven kan via één van de onderstaande links. De inschrijving en betaling gaat via ClubCollect, na afronden inschrijving ontvang je binnen 24 uur via een email de ticket en een betalingsbewijs. De inschrijving is wel per direct verwerkt in ons systeem maar er kan een vertraging zitten in het versturen van de email!

Graag je even melden vooraf aan de training in de kantine, zodat wij weten dat je er bent en voor de laatste instructies! Je kan ook op de trainings dag worden ingedeeld voor een sessie voor vlaggen op de grote baan, zie lijsten bij de kantine!

Inschrijflinks:

Programma en Reglement:

Klasses:
50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog, 85 cc Laag / Hoog – 125cc – 250cc – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby / opstapklasse (Let op: deelnemen met een Quads is niet mogelijk)

Programma:

  • vanaf 08:30 Opening terrein / kantine
  • 09:00 – 11:00 Rookie training
  • 10:00 – 11:00 Inschrijving training
  • 11:00 – 16:00 Vrije training

————————————-

Grote baan:

  • Groep 1: 65cc en 85cc
  • Groep 2: Ongeoefend
  • Groep 3: Gevorderd
  • Groep 4: Superklasse

Kleine baan:

  • Groep 1: 50cc beginners
  • Groep 2: 50cc ervaren + 65cc beginners

Toelichting groepsindeling:
– Bij beperkte drukte, rijden groep 1 en 2 tegelijk op de kleine baan. Hulp van ouders en of begeleiders is vereist op kleine baan!
– Afhankelijk van de drukte worden ook op de grote baan bepaalde groepen samengevoegd.
– Mocht je niet in de juiste groep zitten dan kan je naar een andere groep worden geplaatst!

Tarieven:
– Donateurs MC-NH kleine baan : € 15,- en grote baan € 20,-
– Niet-donateurs MC-NH kleine baan : € 20,- en grote baan € 25,-
– Lidmaatschap / donateur : € 25,- per jaar

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden je dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s en korting op de tarieven. Inschrijven als lid/donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

Voor meer informatie over lidmaat- of donateurschap, zie: Lid/Donateur

Geluid:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Er zal deze dag actief worden gemeten op het geluid. Te veel geluid, betekent niet rijden!

Transponders:
Vergeet niet je (opgeladen!) transponder mee te nemen, deze is verplicht voor de grote baan! Eventueel zijn er enkele transponders beschikbaar voor verhuur. De rondetijden worden gemeten via het MyLaps systeem door middel van lussen onder de baan die de transponders van de rijders uitlezen. Daarnaast wordt ook direct het geluid per rijder gemeten. Voor de kleine minibaan is geen transponder nodig.

Mocht je geen eigen transponder hebben dan kan je ook samen doen met iemand anders of een transponder huren op deze dag. Vul dan “Geen” in bij Mylaps Transponder nr:

Verzekering / Licentie / Rookie Training:
De training is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV of MON licentiebewijs hebben. Een licentie moet je van te voren aanschaffen. Let op vanaf dit jaar zijn geen dag licenties meer aan te vragen en nieuwe rijders moeten een Rookie training volgen! Voor meer informatie zie: KNMV Licentie / Rookie Training

Parkeren:
Parkeer netjes zodat we allemaal op het terrein kunnen staan.

Aanvullend reglement:
Voor het regelement zie: Reglement

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Het bestuur en vrijwilligers hebben veel werk verzet om de baan in Den Helder weer open te krijgen. We rekenen op de medewerking van de rijders om het tot een succes te maken. Er zal op bovenstaande reglement worden gecontroleerd, bij overtreding zal een deelnemer niet meer mogen rijden deze dag!

Adres:
Industrieterrein “Kooipunt”
Luchthavenweg
1786 PD Den Helder

Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Plattegrond terrein (klik op afbeelding om deze te vergroten):

Indeling terrein:

Groepindeling Training: