Inschrijving vrije training

Vrije training MC-NH Den Helder

Dit is de inschrijf pagina voor een vrije training in Den Helder. Lees het programma en reglement goed door! Inschrijven kan via één van de onderstaande links. De inschrijving en betaling gaat via ClubCollect, na afronden inschrijving ontvang je binnen 24 uur via een email de ticket en een betalingsbewijs. De inschrijving is wel per direct verwerkt in ons systeem maar er kan een vertraging zitten in het versturen van de email!

Graag je even melden vooraf aan de training in de kantine, zodat wij weten dat je er bent en voor de laatste instructies en natuurlijk je kleurstikker om te kunnen rijden! Ook wordt tijdens het aanmelden je KNMV en of MON licentie/verzekering gecontroleerd, dus zorg dat je deze bij je hebt! Je kan ook op de trainings dag worden ingedeeld voor een sessie voor vlaggen op de grote baan, zie lijsten bij de kantine! Voor een training worden de baan vlagposten in 3 sessies verdeeld(vlagpost: 1, 4 en 6), zodat we minder vlaggers nodig hebben, maar het ook veilig kunnen houden voor iedereen.

Schrijf jij je in als donateur/lid voor de training, maar blijkt dat je dat niet bent, dan maken we jou direct aan als donateur ons systeem! We rijden op de grote baan standaard met 2 groepen! Mochten we veel aanmeldingen krijgen dan gaan we met 3 of maximaal 4 groepen rijden.

Als laatste vergeet niet je opgeladen Transponder mee te nemen want deze is verplicht op de grote baan! Eventueel kan je deze ook huren voor een dag!

Let op inschrijven kan 21:00 uur t/m dag voor het evenement, daarna sluit de inschrijving! Vol=Vol!

Winterweer: Mocht de training niet kunnen doorgaan wegens weersopstandigheden, dan wordt de training verplaatst naar de eerst volgende beschikbare datum. Je inschrijving blijft dan actief! Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, dan kun je dit melden en storten wij het bedrag terug op je rekening.

Inschrijflinks:

Programma en Reglement:

Klasses:
50cc mini – 65cc Laag / Hoog – 85cc Laag / Hoog – 125cc – 250cc – 450cc – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby/Opstapklasse (Let op: deelnemen met een Quads is niet mogelijk)

Programma:

  • 10:00 – Opening terrein / kantine
  • 10:15 – 12:00 Registratie/aanmelden vrije training
  • 11:00 – 15:30 Vrije training

————————————-

Grote baan:

Groep Niveau Soort deelnemer
Groep 1 Beginner 65cc en hoger + Hobby, Dames op beginner niveau
Groep 2 Amateur 85cc en hoger + Hobby, Dames en Masters/Veteranen op amateur niveau
Groep 3 Gevorderd 125cc en hoger + Masters/Veteranen op gevorderd niveau
Groep 4 Professioneel 125cc en hoger op professional of startlicentiehouder niveau

Kleine baan:

Groep Niveau Soort deelnemer
Groep 1 Beginner 50 cc mini – 65 cc Laag
Groep 2 Amateur 50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog, 85cc Laag (85cc alleen echte beginners

Toelichting groepsindeling:
– Hulp van ouders en of begeleiders is vereist op kleine baan!
– Afhankelijk van de drukte worden ook op de grote baan bepaalde groepen samengevoegd en of gesplitst.
– Mocht je niet in de juiste groep zitten dan kan je naar een andere groep worden geplaatst!

Tarieven:
– Donateurs MC-NH kleine baan : € 10,-
– Donateurs MC-NH grote baan: € 20,-
– Niet-donateurs MC-NH kleine baan : € 15,-
– Niet-donateurs MC-NH grote baan: € 25,-
– Lidmaatschap / donateur : € 25,- per jaar
– Rookie-training: € 40,- (eenmalig)

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden je dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s en korting op de tarieven. Inschrijven als lid/donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

Voor meer informatie over lidmaat- of donateurschap, zie: Lid/Donateur

Geluid:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Er zal deze dag actief worden gemeten op het geluid. Te veel geluid, betekent niet rijden!

Transponders:
Vergeet niet je (opgeladen!) transponder mee te nemen, deze is verplicht voor de grote baan! Eventueel zijn er transponders beschikbaar voor verhuur. De rondetijden worden gemeten via het MyLaps systeem door middel van lussen onder de baan die de transponders van de rijders uitlezen. Daarnaast wordt ook direct het geluid per rijder gemeten. Voor de kleine minibaan is geen transponder nodig.

Mocht je geen eigen transponder hebben dan kan je ook samen doen met iemand anders of een transponder huren op deze dag. Vul dan “Geen” als je geen je met iemand samen doet of “Huur” bij geval dat je er een transponder huur bij het veld Mylaps Transponder nr:. We hebben wegens de grote belangstelling voor huur transponders extra transponders aangeschaft!

Verzekering / Licentie:
De training is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV of MON licentiebewijs hebben. Een licentie moet je van te voren aanschaffen en nieuwe rijders moeten een verlicht een KNMV rookie-training volgen of een MON crosscertificaat behalen! Het is ook mogelijk om een dag licentie vooraf aan te schaffen via de MON! Voor meer informatie over de KNMV en Rookie-training zie: KNMV Licentie / Rookie Training Voor meer informatie over de MON Jaar en dag licentie zie: MON Jaar of Dag licentie aanvragen

Rookie training:
Voor de nieuwe rijders die een KNMV licentie hebben aangevraagd en een rookie-training moeten volgen, hebben wij vooraf aan een aantal vrije training een rookie-training. Deze Rookie-training start om 9:00. Voor de rookie-training moet je van te voren inschrijven. Voor meer informatie en over de rookie-training en datums wanneer deze worden gegeven zie: Rookie training

Parkeren:
Parkeer netjes zodat we allemaal op het terrein kunnen staan.

Aanvullend reglement:
Voor het regelement zie: Reglement

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Het bestuur en vrijwilligers hebben veel werk verzet om de baan in Den Helder weer open te krijgen. We rekenen op de medewerking van de rijders om het tot een succes te maken. Er zal op bovenstaande reglement worden gecontroleerd, bij overtreding zal een deelnemer niet meer mogen rijden deze dag!

Voor al onze evenementen zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

Adres:
Industrieterrein “Kooipunt”
Luchthavenweg
1786 PD Den Helder

Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Plattegrond terrein (klik op afbeelding om deze te vergroten):

Indeling terrein:

Groepindeling Training (Tijden):

Indeling 2 Groepen (onder voorbehoud)
Tijd: 11:00 – 12:00 12:00 – 13:00 13:00 – 14:00 14:00 – 15:00
XX.00 Beginner/Anateur Beginner/Anateur Beginner/Anateur Beginner/Anateur
XX.30 Gevorderd/Professioneel Gevorderd/Professioneel Gevorderd/Professioneel Gevorderd/Professioneel
Indeling 4 Groepen (onder voorbehoud)
Tijd: 11:00 – 12:00 12:00 – 13:00 13:00 – 14:00 14:00 – 15:00 15:00 – 16:00 16:00 – 16:20
XX.00 Beginner Professioneel Gevorderd Amateur Beginner Professioneel
XX.20 Amateur Beginner Professioneel Gevorderd Gevorderd
XX.40 Gevorderd Amateur Beginner Professioneel Professioneel

Indeling 3 Groepen (onder voorbehoud)
Bij 3 groepen rijden de Beginners en Amateurs samen of de niveaus Gevorderd en Professioneel samen. De sessies zijn bij 3 groepen 20min lang.