Trainingen

Training mogelijkheden
Er wordt hard gewerkt met Provincie en gemeentes om op kort termijn een trainingsmogelijkheid te creëren in Noord-Holland. Op dit moment is nog niet bekent wanneer deze tijdelijke locatie beschikbaar is en op welke dagen er getraind kan worden. Zodra de trainingslocatie en tijden bekent zijn zullen wij dit direct op deze website bekent maken.

Voorschriften Training:
Er mag alleen worden gereden op motoren die voldoen aan het technisch reglement van de KNMV en de MON, en voldoen aan de maximale geluidsnorm van 94 DBa.

Voordat men kan gaan trainen dient u zich altijd eerst in de kantine te melden samen met uw KNMV of MON verzekeringsbewijs. Er zal een notitie in ons systeem gemaakt worden dat u gaat trainen op onze accommodatie en eventueel moet u de kosten voldoen van een dagpas voor de dag trainen als niet lid. Ook leden hebben de verplichting zich eerst te melden in de kantine. Tevens wordt er vrijblijvend gevraagd om 30 minuten te vlaggen om zo de veiligheid op het circuit te verhogen en ongelukken te voorkomen.