Nieuws

Bericht ClubCollect betaalverzoek of automatische incasso

Alle donateurs van MC Noord-Holland (MC-NH) hebben een bericht ontvangen per email over het betalen van de € 25,- van het donateurschap 2022. Wij voeren onze administratie van de stichting via ClubCollect (www.clubcollect.nl). Vandaar dat jullie ook via ClubCollect dit bericht ontvangen en ook via deze partij de afschrijving van het bedrag plaats vindt.

Voor de mensen waarvan we een IBAN nummer hebben gaat dit via een automatische incasso. Je hoeft hier verder dan niets voor te doen en het geld zal binnen 6 werkdagen van je rekening worden afgeschreven.

Voor donateurs waarvan we niet het IBAN nummer hebben krijgen een vergelijkbaarbericht, maar dan met een verzoek tot betaling. Dit kan door te klikken op de blauwe balk. Je krijgt dan de mogelijkheid om via iDEAL te betalen.

Rekeningnummer / IBAN:
Mocht je een nieuw rekening / IBAN nummer hebben of van een ander rekeningnummer willen gebruiken, dan kun je dit mailen naar secretaris@mc-nh.nl wij zullen dit bij het volgende betalingsverzoek voor donateurschap 2023 gebruiken.

Factuur / betaalbewijs:
Wil je een betaalbewijs / factuur voor de administratie. Deze kan je downloaden door op de blauwe balk te klikken en dan “Bekijk uw pagina”, vervolgens “bekijk details” en dan te klikken op “Download PDF” of te klikken op “Afdrukken”

Vragen:
Mocht je verdere vragen hebben naar aanleiding van het betaalverzoek en of automatische machtiging of uw donateurschap / lidmaatschap dan kunt uw ook mailen naar: secretaris@mc-nh.nl

Aanmelden donateur / voorwaarden:
Inschrijven als donateur / lid en voor onze voorwaarden zie onze pagina: Lid/Donateur

Email ClubCollect:
Hieronder een voorbeeld van de email voor een betaalverzoek of automatisch machtiging: