Delfzijl 2022

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2022

Beste crossers en crossliefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club naar Delfzijl. Lees deze instructies aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in!

Datum (Week 33):

– Maandag 15 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 16 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 17 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 18 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 19 augustus: Rustdag
– Zaterdag 20 augustus: 2e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 21 augustus: 3e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936 HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen

Trainingsdagen: Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door onze ervaren trainers. Indien er teveel animo is kan het bijvoorbeeld zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen. Op het inschrijfformulier kan je aangeven welke dagen je wil trainen, dit mag de hele week maar kan ook voor één of een aantal dagen. 

Voor de trainingsdagen moet men wel lid/donateur zijn van de MC Noord-Holland(MC-NH) of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Onder aan dit pagina staat de link om donateur/lid te worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2022 is € 25,-.

Trainingsgeld:
– Mini 50cc € 40,- per dag.
– 65cc en hoger € 50,- per dag.

Tijden trainingsdagen:
– Maandag start om 9.30 uur
– Dinsdag tot en met donderdag start om 9.00 uur

Vrije trainingen
Woensdag aan het einde van de middag/begin van de avond kan er vrij getraind worden. Meld je wel netjes in de kantine zodat je een sticker krijgt voor op de motor. De kosten voor deze vrije training zijn € 16,-

Wedstrijd

Naast de trainingsdagen zijn er zaterdag en zondag wedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijden van MC-NH kunnen met zowel een KNMV alsmede MON licentie worden verreden.

Voor dit weekend moet men donateur/lid zijn van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Onder aan dit pagina staat de link om donateur/lid te worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2022 is € 25,-.

Inschrijving wedstrijd:
Digitaal via ClubCollect:

Voor inschrijven pagina wedstrijden zie:
Inschrijven Wedstrijden Zaterdag / Zondag

Kamperen en parkeren

Kamperen:
Vanaf zondag 14 augustus is er gelegenheid om te kamperen op het circuit. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag per voertuig en € 2,50 per persoon per dag. Dit dient afgerekend te worden met MC Delfcross, zij komen hiervoor bij u langs. Let op: zondag 8 augustus is het terrein van MC Delfcross wel beperkt open. Op dat moment zijn er echter nog minder faciliteiten om te kamperen. Graag even melden bij de kantine voordat je het terrein op gaat. Samen met het bestuur wordt er een geschikte plaats voor je gezocht!

Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open.

Broodje: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er op bestelling verse broodjes (bestelformulier is beschikbaar in kantine).

Kamperen op andere locatie:
Het is ook mogelijk om te kamperen op een andere locatie. Twee bekende locaties zijn:

Camping Ekenstein:
Op 10 minuten van de crossbaan vindt je in Appingedam deze gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en daarnaast ook 4 en 8 persoon blokhutten, waarin de 8 persoon blokhutten heel wat ruimte bieden, meet meerdere vertrekken, keuken, zithoek en sanitairgedeelte. Voor meer informatie zie: www.campingekenstein.nl/

Camping de Bouwte:
Op deze plek vindt je ook een gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Voor meer informatie zie: www.campingdebouwte.nl

Parkeren:
We parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten. Op deze manier staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn, dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten. Graag even melden bij de kantine voordat je het terrein op gaat. Samen met het bestuur wordt er een geschikte plaats voor je gezocht! Mocht je om één of andere reden al eerder op het circuit aanwezig zijn dan het bestuur, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie moet parkeren. Belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden! Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten. Vooral voor de eerste kampeerders van deze week, neem niet te veel ruimte in beslag en probeer zo dicht mogelijk bij elkaar te staan, zodat iedereen een plekje kan vinden. Mocht je toch te veel ruimte in beslag nemen, zal je alsnog alles moeten verplaatsen, dus direct alles zo goed mogelijk neer zetten. De auto’s die niet nodig zijn op het terrein moeten buiten het terrein parkeren.

Overige informatie

Verzekering:
De trainingsdagen en wedstrijden worden met een KNMV of MON verzekeringsbewijs gereden.

Publiek: Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Betaling:
Opgave en betaling gaat vooraf. (Dus niet in Delfzijl ter plaatse). Opgave is mogelijk via onderstaande inschrijfformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk voor trainingen tot zaterdag 13 augustus en wedstrijden tot vrijdag 19 augustus. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaand formulier of even bellen met (06-55322002). Je bent verzekerd van deelname aan de training dag zodra je betaling per bank ontvangen is. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging mail en een losse betaallink om de training te kunnen voldoen via o.a. iDEAL.

extra informatie:
Vrijdag en zaterdagavond wordt er een papa en mama wedstrijd georganiseerd. Opgeven ter plaatse.

Verder is er ruimte voor ideeën en ander vermaak op deze avonden. Suggesties zijn welkom!!

Gedrag en aanvullende regels:
We zijn op circuit Delfzijl te gast, laten we ons ook als gasten gedragen en overlast dan ook tot een minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH wedstrijd. Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar (barbecue, benzine tenten e.d.) Pitbikes, brommers e.d. kunnen thuis gelaten worden, deze zijn niet toegestaan op of naast het circuit! Tot slot voor diegene die er om een of andere redenen voor zorgt dat we in diskrediet worden gebracht vanwege ongewenst gedrag, moet rekening houden met uitsluiting van deelname aan de wedstrijden (denkende hierbij aan de escalatie met het vrij zwemmen in het zwembad)!!

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2022. Gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Delfzijl 2022, weet je jou relatienummer van MC-NH niet meer of heb je andere vragen, stuur een email naar: secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Delfzijl.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC Noord Holland (MC-NH)

Inschrijven

Inschrijfformulier Trainingsdagen Delfzijl 2022

note: Graag per deelnemer/donateur apart invullen. Inschrijving is definitief na het volledig invullen van het inschrijfformulier en betaling. Annuleringen mogelijk tot 7 dagen voor start trainingsweek! Deelnemers uit Noord-Holland zijn altijd verplicht om lid/donateur te zijn/worden van MC-NH los van het lidmaatschap van Delfcross.

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel