Inschrijving Clubwedstrijd Delfzijl 2022

Clubwedstrijden Delfzijl MC-NH/ MC-Delfcross

Dit is de inschrijf pagina voor de Clubwedstrijden in Delfzijl op zaterdag 20 augustus en Zondag 21 augustus als onderdeel van de trainingsweek. Lees het programma en reglement goed door! Inschrijven kan via één van de onderstaande links. De inschrijving en betaling gaat via ClubCollect, na afronden inschrijving ontvang je binnen 24 uur via een email de ticket en een betalingsbewijs. De inschrijving is wel per direct verwerkt in ons systeem maar er kan een vertraging zitten in het versturen van de email!

Graag je even melden vooraf aan de wedstrijd in de kantine, zodat wij weten dat je er bent en voor de laatste instructies! Ook wordt tijdens het aanmelden je KNMV en of MON licentie/verzekering gecontroleerd, dus zorg dat je deze bij je hebt! Je kan ook op de wedstrijd dag worden ingedeeld voor een sessie voor vlaggen op de grote baan, zie lijsten bij de kantine! Zorg ook dat jij je transponder (opgeladen) bij je hebt, deze is verplicht bij de een clubwedstrijd. Eventueel kan je deze ook huren voor een dag!

Let op inschrijven kan 19:00 uur t/m dag voor het evenement, daarna sluit de inschrijving! Vol=Vol!

Inschrijflinks:

Programma en Reglement:

Klasses:
50cc mini – 65cc – 85cc Laag – 85cc Hoog – 125cc – 250cc t/m 450cc – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby/opstapklasse (Let op: deelnemen met een Quads is niet mogelijk)

Programma (Zaterdag):

  • 08:00 – Opening terrein / kantine
  • 08:00 – 09:00 Aanmelden / Registratie
  • 09:30 – 11:30 Training
  • 12:00 – 17:00 Wedstrijd
  • 17:00 – 18:00 Prijsuitreiking

Programma (Zondag):

  • 08:00 – Opening terrein / kantine
  • 08:00 – 09:00 Aanmelden / Registratie
  • Geen training vandaag (alleen verkenningsronde bij 1e manche)
  • 09:30 – 14:30 Wedstrijd
  • 15:00 – 15:30 Prijsuitreiking

————————————-

Indeling klasses:

Groep Soort deelnemer
50cc 50cc mini + SX-E5 / EE-5 Eletric mini
65cc 65cc kleine en grote wielen
85cc Laag 85cc kleine wielen
85cc Hoog 85cc grote wielen
125cc 125cc jeugd
250cc t/m 450cc* 250cc t/m 450cc
Superklasse* 125cc t/m 450cc professional of startlicentiehouder
Masters/Veteranen* 125cc t/m 450cc Masters/Veteranen 40 jaar+
Dames* 125cc t/m 450cc Dames
Hobby/Opstapklasse* 125cc t/m 450cc Hobby/Opstapklassse
* Elektrische MX motoren ook toegestaan!

.

Tarieven:
– Donateurs MC-NH grote baan: € 20,-
– Niet-donateurs MC-NH grote baan: € 25,-
– Lidmaatschap / donateur : € 25,- per jaar

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden je dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s en korting op de tarieven. Inschrijven als lid/donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

Voor meer informatie over lidmaat- of donateurschap, zie: Lid/Donateur

Geluid:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Er zal deze dag actief worden gemeten op het geluid. Te veel geluid, betekent niet rijden!

Transponders:
Vergeet niet je (opgeladen!) transponder mee te nemen. Als je geen transponder hebt, dan doe je niet mee voor het dag klassement.

Verzekering / Licentie:
De wedstrijd is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV of MON licentiebewijs hebben. Het is ook mogelijk om een dag licentie vooraf aan te schaffen via de MON! Voor meer informatie over de KNMV en Rookie-training zie: KNMV Licentie / Rookie Training Voor meer informatie over de MON Jaar en dag licentie zie: MON Jaar of Dag licentie aanvragen

120% Regeling:
Om het voor iedereen veiliger en leuker te maken hebben wij de volgen veiligheidsregel. Omdat we afgelopen jaren grote snelheidsverschillen zagen binnen een klasse en dit onveilige situaties opleverden, willen we dat dit anders aanpakken. Iedereen die tijdens de training langzamer rijd dan 120% van de snelste rondetijd in zijn of haar klasse wordt overgeplaatst naar de hobby / opstapkassen. Deze regel is van toepassing op alle klassen 125cc en hoger. Voorbeeld: Is de snelste rondetijd in de training 1:30 van de snelste rijder in jouw klasse, dan mag jou snelste rondetijd niet langzamer zijn dan 1:48. Als de snelheidsverschillen te groot zijn, levert dit zowel onveilige situatie voor de snelle als langzamere rijder op! Daarnaast kan er eventueel ook gekeken worden naar resultaten uit voorgaande wedstrijden en of trainingen. Mocht je rondetijd te snel zijn in de hobby klassen, dan wordt je verplaatst naar de andere klassen, zodat de hobby klasse ook voor iedereen leuk en vooral veilig blijft! Na de training kan je bij de tijdswaarnemingswagen zien eventueel overgeplaatst worden naar een andere klasse. De wedstrijdleiding kan altijd besluiten om van bovenstaande regel af te wijken als wij van mening zijn dat dit beter is voor de wedstrijd.

Parkeren:
Parkeer netjes zodat we allemaal op het terrein kunnen staan.

Aanvullend reglement:
Voor het regelement zie: Reglement

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Het bestuur en vrijwilligers hebben veel werk verzet om dit evenement mogelijk te maken. We rekenen op de medewerking van de rijders om het tot een succes te maken. Er zal op bovenstaande reglement worden gecontroleerd, bij overtreding zal een deelnemer niet meer mogen rijden deze dag!

Voor al onze evenementen zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

Adres:
MC Delfcross
Oosterlaan 5
9936 HN Farmsum

Bestuur en vrijwilligers MC-NH / Delfcross