Nieuws

26 aug 2019 – Kermisbokaal / Kermiscross MC-NH Waarland (Maandag avond)

Kermisbokaal / Kermiscross MC-NH bij Loonbedrijf Poland Waarland, Maandag avond 26 augustus 2019

Dit weekend staan er weer twee wedstrijden op het programma op onze baan in Waarland. Op een mooie baan met nog meer uitdagingen gaan we aankomende maandag avond de jaarlijkse Grand Prix van Waarland (Kermisbokaal) rijden. Zondag is er op de zelfde baan onze 3e clubwedstrijd voor alle klassen zie website voor meer informatie over dit evenement (wedstrijd zondag).

Voor deze Grand Prix is een speciale baan aangelegd. De Schansen, tafelbergen en zelfs complete kombochten zijn weer geprepareerd voor dit jaarlijkse evenement.

Wedstrijd Maandag avond:

Klassen: 125cc – 250cc – 500cc / Superklasse – Masters/Veteranen

Programma:

  • 16:30 – 17:00 Inschrijving
  • 17:30 Training
  • 18.30 Wedstrijd

Alle klassen rijden één serie en evt. een herkansing in deze mooie Motorcross Grand prix van Waarland. In de finale wordt gestreden om de “Waarland Kermis Bokaal” en prachtige bekers voor de nummers 2 t/m 5

Bekersponsor wedstrijd:
Boekel Transport

Geluid en Transponder:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Transponder verplicht (ook voor de 50cc), om in aanmerking te komen voor dag uitslag en puntentelling!

Verzekering (Nieuw):
De wedstrijd is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV trainingsbewijs hebben. Iemand die niet in het bezit is van een KNMV-licentie en toch wil rijden kan vooraf een (dag)licentie aanvragen bij de KNMV via hun website: mijn.knmv.nl

Inschrijfgeld:
– v.a 125cc en hoger €20,-. Voor leden / donateurs € 15,-

(Jeugd rijders en Hobby rijders kunnen deze wedstrijd niet meedoen!)

Betalen op de baan met gepast geld en neem je club pas (donateurskaart) mee, voor een snellere inschrijving.

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden jullie dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s. Ook zijn de kosten voor evenementen van MC-NH dan goedkoper, dus verdien je contributie zo weer terug. Dus geen rede om geen lid / donateur te worden. Inschrijving als lid / donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

voor meer informatie over lid of donateur zie: Inschrijving Lid / Donateur

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Adres:
Zandweg 3-5
1738 DA Waarland
Internet: http://www.loonbedrijfpoland.nl/nl/

Bestuur en vrijwilligers MC-NH / NMC

Foto’s impressie Waarland 2017/2018: