Nieuws

Wedstrijden onder de KNMV vlag

MC-NH heeft na goed overleg met motorcross club MAB Texel gekozen om de wedstrijden vanaf 2017 onder het reglement van de K.N.M.V (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) te gaan rijden. Met deze overstap hopen wij te bereiken dat er meer motorcrossers uit overige delen van Noord Nederland bij ons komen crossen. De keuze om de wedstrijden onder KNMV vlag te rijden zal voor veel van onze rijders een kostenbesparing opleveren, want nu hoef je maar één licentie af te nemen. De prijs van een KNMV basis licentie is € 65,- per jaar. Voor de trainingen is het mogelijk om naast de KNMV ook met een MON licentie te rijden. MC Noord-Holland blijft de motorsport bond MON zeker steunen! Een MON Licentie kan echter nog steeds worden aangevraagd bij onze club.

Aanvragen KNMV licentie:
De KNMV Basis Sportlicentie kan worden aangevraagd op de website van de KNMV. Gun je onze club €10,–? Kies van voor de motorclub: “NMC MC-NH (NHGS phoenix)” bij stap 3 in het aanvraagformulier. Deze bijdrage per aanvraag kan de club goed gebruiken! Zeker voor de realisatie van de nieuwe baan!

De procedure voor het aanvragen van de KNMV licentie zijn grotendeels hetzelfde als in 2017/2018. Klik op het linkje in de email die je hebt ontvangen van de KNMV. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kijk dan even in onze handleiding.

Website & Handleiding:
Ter verduidelijking hebben we een handleiding gemaakt voor het aanvragen van een KNMV Basis Sportlicentie, hierin staat elke stap van de procedure beschreven.

KNMV Basis sportlicentie aanvragen of extra informatie? Ga naar:

Aanvraagmodule op KNMV website;
Handleiding – Nieuw aanvragen van een KNMV Basis Sportlicentie (Nieuw).
Handleiding – Vernieuwen KNMV Basis Sportlicentie vernieuwen.

Write a Reply or Comment