Nieuws

Vrije training 2 juli 2017 Den Helder MC-NH (verslag, trainingstijden en foto’s)

Vrije training 2 Juli Den Helder 2017

Ondanks wedstrijden gisteren en vandaag elders in het land was er weer een goede opkomst. Bijna 90 rijders grepen de kans aan om te trainen op de geweldig goed geprepareerde baan. Het mooie weer, een klein windje en een heerlijk zonnetje, maakten deze trainingsdag tot een topdag. Terwijl de oudere garde na hun trainingssessie hevig vermoeid van hun motor stapten kon de jeugd er maar geen genoeg van krijgen.

De resultaten van vooral de aanstormende jeugd zie je per training verbeteren. Een bewijs dat regelmatig trainen tot verbetering leidt. Een aantal jongeren kunnen op hun 85cc motoren qua rondetijden gewoon mee met oudere crossers op zwaardere motoren. Dit belooft veel voor de toekomst. Als we een definitieve locatie kunnen realiseren waarbij meer trainingsmogelijkheden zijn zullen de resultaten nog verder verbeteren.

Alles was door de organisatie prima geregeld en de aanwezige EHBO hoefde niet in actie te komen. Dit resultaat komt door een goed geprepareerde baan met de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Als een van de weinige clubs hebben wij bij elke training vlaggers staan. Dit verhoogt de veiligheid en verkleint de kans op ongevallen. Ook de rijders houden rekening met elkaar.

Het was kortom een TOPdag.

MC-NH / NMC

Rob Schrama

Uitslagen MyLaps: Speedhive Mylaps

Foto’s training Facebook zie : Fotografe Melanie
Foto’s training Internet zie    : oypo.nl

Impressie:

Write a Reply or Comment