Nieuws

Vrije training 19 maart 2017 Den Helder MC-NH (verslag en foto’s)

Eerste vrije training Den Helder 2017

Afgelopen zondag is er weer getraind op de baan in Den Helder. Het was even afwachten hoe de baan zou zijn na de aanpassingen en de diverse ophogingen. Het resultaat viel enorm mee. De aanpassingen van de baan onder de bezielende leiding van Gerard Jimmink en Ard Poland, samen met een fors aantal vrijwilligers, zijn een enorme verbetering gebleken. De baan heeft even moeten inklinken, maar het resultaat was er dan ook naar.

Ondanks dat er de dagen ervoor flink wat regen gevallen lag de baan er geweldig bij, en hoe meer er gereden werd, hoe droger en mooier (en zwaarder) de baan werd. Omdat er elders in het land veel banen gesloten bleven en er ook nog wedstrijden waren afgelast was de animo van de crossers zeer groot. We zaten goed vol. Van groot tot klein en van jong tot oud werd er genoten. Het was een mooie dag zonder ongelukjes.

Klein verbeterpuntje voor de rijders is dat vlagbeurten wel zonder tegenspraak moeten worden uitgevoerd. Als je zelf niet kan regel je een vervanger. We willen de veiligheid van alle rijders waarborgen. Daarvoor hebben we mensen nodig die niet alleen hun verantwoording als rijder nemen, maar ook hun verantwoording als vlagger. Veel vrijwilligers steken zonder mopperen veel tijd in de club, zodat jullie kunnen rijden. Doe daar dan ook zonder mopperen wat voor terug. Hou je aan de instructies die de baancommissarissen geven. Ze voeren gewoon de regels uit die in de vergunning staan. We rekenen op eenieders medewerking. Jullie weten het: geen vlaggers = niet rijden.

MC-NH / NMC

Rob Schrama

Foto’s training Facebook zie : Fotografe Melanie
Foto’s training Internet zie    : oypo.nl

Impressie:

Write a Reply or Comment