Nieuws

Voorbereiding Kermiscross 2018 Waarland MC-NH

Deze week weer drukke voorbereidingen voor de 6e Clubwedstrijd MC-NH / Kermiscross op zondag en de Kermisbokaal op maandagavond bij Loonbedrijf Poland in Waarland. Voor het jaarlijkse Motorcross evenement, de Grand Prix van Waarland!

Alles is in gereedheid gebracht met groot materiaal van Loonbedrijf Poland en de vrijwilligers van MC-NH /NMC. Voor dit jaar ook weer een verlengde baan van 1.2 KM lang. De Schansen, tafelbergen en zelfs complete Kombochten zijn gemaakt voor dit evenement. De firma Poland was al begin deze week begonnen met alle werkzaamheden, omdat er veel regen werd verwacht voor eind van de week. Dus de baan ligt er al vanaf halverwege deze week al compleet klaar voor.

Zaterdag avond en zondag ochtend worden de laatste werkzaamheden gedaan aan de baan. Vandaag is zoveel mogelijk water van de baan gezogen. Vanavond wordt alles los getrokken (de ondergrond is nog wel redelijk droog). Morgen wordt alles nog eens geroteerd. Heel veel werkt voor de Firma Poland en de vrijwilligers maar het ziet er goed uit voor morgen.

Zondag:
Op zondag wordt de 6e clubwedstrijd gereden en tevens de kermiscross en is een openinschrijving. Er wordt gereden in de klassen: Klassen: 50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog, 85 cc Laag / Hoog – MX2-2takt – MX2 4takt – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby / opstapklasse – 50 cc Classic

voor meer informatie zie: Wedstrijd zondag

Maandag avond:
Op maandagavond wordt er gestreden om de kermisbokaal en is ook en openinschrijving. Er wordt gereden in de klassen: Klassen: MX2-2takt – MX2 4takt – Superklasse – Veteranen

voor meer informatie zie: Wedstrijd maandag avond

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Adres:
Zandweg 3-5
1738 DA Waarland
Internet: www.loonbedrijfpoland.nl

Tot zondag 26 aug en maandagavond 27 aug a.s.
Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Impressie voorbereidingen deze week:

 

 

 

 

 

 

 

Write a Reply or Comment