Rutten 2019

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH Weekend Rutten 2019

Beste crossers en crossliefhebbers(sters),

Dit jaar gaan we met de club voor een gezellig weekend naar Rutten. Lees deze brief aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in!

Datum:
– Zaterdag 6 juli: Trainingdag MC-NH
– Zondag 7 juli: Open Clubwedstrijd MC-NOP (telt niet mee voor de competentie MC-NH!)

Locatie:
– circuit MC NOP De Ruttense Brug (navigatie adres Ruttenseweg 10, Rutten). website: www.mcnop.nl

Trainingsdag

Trainingsdag:
Zaterdag is er een trainingsdag voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door Christian Dignum en Michel Hoenson. Indien er teveel animo is en/of we kunnen geen juiste groep indeling maken dan zullen we nog een extra datum prikken. De bedoeling is dat de groep wordt opgedeeld in 2 groepen.

Voor de trainingsdag moet men wel lid/donateur zijn van de MC Noord-Holland(MC-NH). Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Onder aan dit pagina staat de link om donateur/lid te worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2019 is €50,-.

Trainingsgeld:
– Training € 40,– per dag.

Tijden trainingsdag:
– Zaterdag start om 9.00 uur

Wedstrijd

Naast de trainingsdag van zaterdag is er op zondag een open clubwedstrijd. De wedstrijd zondag telt niet voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijd van MC-NOP vallen onder de vlag van KNMV.

Inschrijfgeld wedstrijd:
– Wedstrijd: € 15,- (leden/donateurs)
– Wedstrijd: € 20,- (niet leden/donateurs)

Tijden:
– Aanmelden 7:45 – 9:00 uur
– De trainingen begint op 9.30 uur.
– Wedstrijd volgt direct na training

Barbecue en Live band

Vanaf zaterdagavond 18:00 is er gelegenheid om mee te barbecueën bij MC-NOP op het circuit. Er is een standaard BBQ pakket beschikbaar voor € 15,- per persoon. Drinken is verkrijgbaar in de kantine. Wil je meedoen met de barbecue, geeft dit dan even aan op het inschrijfformulier. Op het formulier kan je ook aangeven met hoeveel personen je wilt meedoen.

Zaterdag avond vanaf 21:00 uur is er een live band en gaan we er een gezellige avond van maken.

Kamperen en parkeren

Kamperen:
Vrijdag 5 juli bent u vanaf 17:00 van harte welkom. Er is gelegenheid om te kamperen op het circuit. Hier zitten geen kosten aan. Let op: op het terrein van MC-NOP zijn beperkte faciliteiten om te kamperen. Er is geen stroom en of wateraansluiting. De kantine ’s nachts open blijven, zodat het toilet gebruikt kan worden door de gasten. Op het terrein van MC-Nop zijn buiten de beperkte kampeer- faciliteiten, wel een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de gehele weekend open.

Parkeren:
We parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten. Op deze manier staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn, dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten. Mocht je om één of andere reden al eerder op het circuit aanwezig zijn dan het bestuur, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie moet parkeren. Belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden! Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten. Vooral voor de eerste kampeerders van dit weekend, neem niet te veel ruimte in beslag en probeer zo dicht mogelijk bij elkaar te staan, zodat iedereen een plekje kan vinden. Mocht je toch te veel ruimte in beslag nemen, zal je alsnog alles moeten verplaatsen, dus direct alles zo goed mogelijk neer zetten.

Overige informatie

Verzekering:
De trainingsdag en wedstrijd worden met een KNMV verzekeringsbewijs gereden.

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Betaling:
Opgave en betaling gaat vooraf. (Dus niet in Rutten ter plaatse). Opgave is mogelijk via onderstaande inschrijfformulier, uiterlijk t/m vrijdag 5 juli. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaand formulier of even bellen met ( 06-51223053). Je bent verzekerd van deelname aan de trainingsdag zodra je betaling per bank ontvangen is. Vermeld bij de betaling de naam van de rijder en woonplaats.

Het trainingsgeld kan overgemaakt worden op:
Bankrekeningnummer: NL20RABO0344951871 t.n.v. Stichting NHGS Phoenix. (Graag met vermelding van naam en woonplaats deelnemer)


Gedrag en aanvullende regels:

We zijn op circuit MC-Nop te gast, laten we ons ook als gasten gedragen en overlast dan ook tot een minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH wedstrijd. Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar (barbecue, benzine tenten e.d.)

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de MC-NH Weekend Rutten 2019. Gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Rutten 2019 of vragen hebben, stuur een email naar: secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Rutten.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC Noord Holland (MC-NH)

Inschrijven

Volg onderstaande stappen om in te schrijven:

 

  • klik hieronder om naar het inschrijfformulier Rutten 2019 te gaan:

    INSCHRIJVING GESLOTEN!!!

 

note: Graag per deelnemer/donateur apart invullen. Inschrijving is definitief na het volledig invullen van het inschrijfformulier Donateur 2019 en betaling van het bedrag.

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel