Nieuws

Onze droom een stap dichterbij…

Het corona virus heeft op dit moment een grote impact op ons leven. Ook de motorcross is hierdoor geraakt. Omdat MC-NH op dit moment geen trainingsbaan heeft en wedstrijden door de maatregelen niet mogelijk zijn, hebben wij jammer genoeg geen evenementen kunnen organiseren dit jaar.

Ook zag het er slecht uit voor ons jaarlijkse evenement in Delfzijl en we konden nog geen uitspraak over het wel of niet doorgaan. Dit betekent niet dat wij stil hebben gezeten. Achter de schermen is veel gebeurd. Het is dus tijd voor een update!

Nieuwe baan MC-NH:
Afgelopen jaar is er veel werk verzet voor het realiseren van een permanente baan in Noord-Holland. Het projectteam heeft hard gewerkt en staat op het punt om weer een grote stap te nemen. In juli 2020 dienen wij de definitieve milieueffectrapport (MER) in bij de gemeente. Een belangrijke stap richting een definitieve baan!

Vanavond om 21:00 is er presentatie van de MER aan de gemeenteraad van gemeente Hollands Kroon. Deze is live te volgen via: Informatiesessie Motorcross Hollands Kroon

Vanaf aankomende vrijdag presenteren wij op onze website de nieuwe plannen.

Delfzijl 2020:
Ook kunnen we jullie melden dat de Niedorper trainingsweek Delfzijl 2020 door kan gaan. In overleg met MC Delfcross en de gemeente Delfzijl is gekeken naar de mogelijkheden. Inmiddels is er toestemming om deze te organiseren, wellicht met enkele aanpassingen vanwege de Corona-maatregelen. De trainingsweek vindt plaats op maandag 3 t/m zondag 9 augustus (week 32). De inschrijving opent vrijdag 26 juni via onze website. Meer informatie volgt binnenkort.


Video Presentatie MER: