Nieuws

Nieuws motorsport Noord-Holland

Officiële naam is Stichting NHGS Phoenix, dagelijkse naam blijft voorlopig NMC

Met ingang van 30-12-2015 heeft de Motorsport in Noord Holland een nieuwe, professionele website. Er is achter de schermen enorm veel werk verricht, en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.

Voor nu is het volgende van belang:
We willen de gemeente Hollands Kroon en de Provincie een juiste indicatie geven over het aantal motorsportliefhebbers wat gebruik wil maken van de beoogde motorsportfaciliteit op de locatie NC10.

Ook voor de berekening van de benodigde openingsuren is dit van groot belang. Hiervoor is een enquêteformulier ontworpen, dit is te vinden op www.mc-nh.nl . Als dit door zo veel mogelijk motorsportliefhebbers wordt ingevuld kunnen wij onze wensen beter onderbouwen. Het geeft zowel ons als de Gemeente Hollands Kroon en de Provincie Noord Holland een goed inzicht aan de behoeftes van de motorsport in Noord Holland.

We willen jullie dus allemaal vragen om de enquête in te vullen en zo veel mogelijk te delen via Social Media. We rekenen op de medewerking van allen die de motorsport in Noord Holland een warm hart toedragen.

Voor meer informatie en het inschrijf en Enquêteformulier zie de website: www.mc-nh.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Write a Reply or Comment