Nieuws

meer dan 1400 inschrijvingen!!

Het motorcross seizoen draait weer op volle toeren en de eerste wedstijden zitten er al weer op. Er zijn inmiddels meer dan 1.400 inschrijvingen binnen voor de nieuwe Motorcross baan in Noord-Holland!!

Erg bedankt voor jullie inzet en steun, dit wordt enorm gewaardeerd. De inschrijvingen zijn van groot belang en geven ons nog steeds veel inzicht in de wensen maar zij vormen ook de basis voor de toekomst van een eigen permanente Motorcross, Trial en Enduro locatie in Noord-Holland.

Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de business case en zijn er regelmatig gesprekken met provincie en gemeente. Stap voor stap komen we verder in het realiseren van de nieuwe baan. Voor 2016 is opnieuw een vergunning verstrekt voor het organiseren van motorcross wedstijden in de kop van Noord-Holland. Deze data worden binnenkort gedeeld. Ook hopen we op korte termijn meer goed nieuws te kunnen melden, dus hou onze website en facebook pagina in de gaten.

Het ziet er allemaal positief uit, maar we zijn er nog niet, dus hoe meer inschrijvingen, hoe beter! Blijf alsjeblieft het bericht delen, vraag zoveel mogelijk mensen zich ook in te schrijven en help ons hiermee enorm! Ook voor de mensen die net zijn gestart met rijden, dit nog overwegen of gewoon belangstelling hebben, iedereen is van harte welkom om in te schrijven.

Voor meer informatie en het Inschrijf- en EnquĂȘteformulier: www.mc-nh.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Write a Reply or Comment