Nieuws

MC-NH Weekend Rutten 2019

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Dit jaar gaan we met de club voor een gezellig weekend naar Rutten. Lees deze brief aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in!

Datum:
– Zaterdag 6 juli: Trainingdag MC-NH
– Zondag 7 juli: Open Clubwedstrijd MC-NOP (telt niet mee voor de competentie MC-NH!)

Locatie:
– circuit MC NOP De Ruttense Brug (navigatie adres Ruttenseweg 10, Rutten). website: www.mcnop.nl

Trainingsdag:
Zaterdag is er een trainingsdag voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door Christian Dignum en Michel Hoenson. Indien er teveel animo is en/of we kunnen geen juiste groep indeling maken dan zullen we nog een extra datum prikken. De bedoeling is dat de groep wordt opgedeeld in 2 groepen.

Wedstrijd:
Naast de trainingsdag van zaterdag is er op zondag een open clubwedstrijd. De wedstrijd zondag telt niet voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijd van MC-NOP vallen onder de vlag van KNMV.

Kamperen:
Vanaf zaterdag 6 juli is er gelegenheid om te kamperen op het circuit. Hier zitten geen kosten aan. Let op: op het terrein van MC-NOP zijn beperkte faciliteiten om te kamperen. Er is geen stroom en of wateraansluiting. De kantine ’s nachts open blijven, zodat het toilet gebruikt kan worden door de gasten. Op het terrein van MC-Nop zijn buiten de beperkte kampeer- faciliteiten, wel een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele weekend open.

Barbecue:
Vanaf zaterdagavond 18:30 is er gelegenheid om mee te barbecueën bij MC-NOP op het circuit. Er is een standaard BBQ pakket beschikbaar voor € 15,- per persoon. Drinken is verkrijgbaar in de kantine. Wil je meedoen met de barbecue, geeft dit dan even aan op het inschrijfformulier. Op het formulier kan je ook aangeven met hoeveel personen je wilt meedoen.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdag is verplicht. Voor de trainingsdagen en wedstrijden is lidmaatschap/donateurschap verplicht van MC-NH. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de weekend Rutten 2019 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wilt worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2019 bedraagt € 50,-

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH Weekend Rutten 2019

Impressie:

     

Write a Reply or Comment