Nieuws

MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2017

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club in augustus naar Delfzijl. Het belooft een hele leuke en leerzame week te worden! De trainers staan gelukkig weer klaar en hebben er zin in. En na de training hopen we op gezellige avonden. Hoe ziet het programma er dit jaar uit?

Datum (Week 33):
– Maandag 14 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 15 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 16 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 17 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 18 augustus: Rustdag
– Zaterdag 19 augustus:  Wedstrijd, tellend voor de MON Noord Oost Competitie, tevens clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 20 augustus:  Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
Circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen kan zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door Richard van Baaren, Christian Dignum en Michel Hoenson.

Wedstrijd:
Op zaterdag en zondag zijn er wedstrijden. De wedstrijd van zaterdag telt voor de MON Noord Oost Competitie én voor de clubcross MC Noord Holland (MC-NH). Zondag is er een clubwedstrijd van MC-NH onder de vlag van KNMV.

Kamperen:
Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open en donderdagavond is er live muziek aanwezig tot in de vroege uurtjes. Het is ook mogelijk te kamperen op één van de campings in de buurt, zoals Klein Finland of De Bouwte.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Voor de trainingsdagen en wedstrijden is lidmaatschap/donateurschap verplicht van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de week Delfzijl 2017 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wilt worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2017 bedraagt € 50,-

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2017

 

Impressie Niedoperweek Delfzijl 2016:


Write a Reply or Comment