Nieuws

MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2022

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club in augustus naar Delfzijl. Het belooft een hele leuke en leerzame week te worden! De trainers staan gelukkig weer klaar en hebben er zin in. En na de training hopen we op gezellige avonden. Hoe ziet het programma er dit jaar uit?

Datum (Week 33):
– Maandag 15 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 16 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 17 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 18 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 19 augustus: Rustdag
– Zaterdag 20 augustus: 2e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 21 augustus: 3e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
Circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936 HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, van de beginnende hobby rijder tot ervaren rijder, iedereen kan zich hiervoor opgeven! Er wordt getraind op meerdere niveaus in meerdere groepen. De trainingen worden gegeven door onze ervaren trainers.

Wedstrijd:
Op zaterdag en zondag zijn er clubwedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH).

Kamperen:
Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open. Het is ook mogelijk te kamperen op één van de campings in de buurt, zoals Ekenstein of De Bouwte.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Voor de trainingsdagen en wedstrijden is lidmaatschap/donateurschap verplicht van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de week Delfzijl 2022 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wilt worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH bedraagt € 25,-

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2022

Impressie Niedoperweek Delfzijl: