Nieuws

MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2020

Update 26-07: De tainingsdagen zijn vol geboekt. Alleen nog inschrijf mogelijkheden voor de wedstrijden in het weekend op zaterdag en zondag!.

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club in augustus naar Delfzijl. Het belooft een hele leuke en leerzame week te worden! De trainers staan gelukkig weer klaar en hebben er zin in. En na de training hopen we op gezellige avonden. Hoe ziet het programma er dit jaar uit?

Datum (Week 32):
– Maandag 3 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 4 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 5 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 6 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 7 augustus: Rustdag
– Zaterdag 8 augustus: 1e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 9 augustus: 2e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
Circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936 HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, van de beginnende hobby rijder tot ervaren rijder, iedereen kan zich hiervoor opgeven! Er wordt getraind op meerdere niveaus in meerdere groepen. De trainingen worden gegeven door onze ervaren trainers.

Wedstrijd:
Op zaterdag en zondag zijn er clubwedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijden van MC-NH vallen onder de vlag van KNMV.

Kamperen:
Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open. Het is ook mogelijk te kamperen op één van de campings in de buurt, zoals Ekenstein of De Bouwte.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Voor de trainingsdagen en wedstrijden is lidmaatschap/donateurschap verplicht van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de week Delfzijl 2020 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wilt worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2020 bedraagt € 25,- (50% Corona korting)

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2020

Impressie Niedoperweek Delfzijl: