Nieuws

MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2018

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club in augustus naar Delfzijl. Het belooft een hele leuke en leerzame week te worden! De trainers staan gelukkig weer klaar en hebben er zin in. En na de training hopen we op gezellige avonden. Hoe ziet het programma er dit jaar uit?

Datum (Week 33):
– Maandag 13 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 14 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 15 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 16 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 17 augustus: Rustdag
– Zaterdag 18 augustus: 4e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 19 augustus: 5e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
Circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, van de beginnende hobby rijder tot ervaren rijder, iedereen kan zich hiervoor opgeven! Er wordt getraind op meerdere niveaus in meerdere groepen. De trainingen worden gegeven door Richard van Baaren, Christian Dignum en Michel Hoenson.

Wedstrijd:
Op zaterdag en zondag zijn er clubwedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijden van MC-NH vallen onder de vlag van KNMV.

Kamperen:
Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open en donderdagavond is er live muziek aanwezig tot in de vroege uurtjes. Het is ook mogelijk te kamperen op één van de campings in de buurt, zoals Klein Finland of De Bouwte.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Voor de trainingsdagen en wedstrijden is lidmaatschap/donateurschap verplicht van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de week Delfzijl 2018 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wilt worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2018 bedraagt € 50,-

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2018

 

Impressie Niedoperweek Delfzijl:

 

 

 

 

 

 

 

 

     

        

     

     

    

Write a Reply or Comment