Nieuws

MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2016

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we weer met de gehele club in augustus naar Delfzijl. Het gaat weer een hele leuke en leerzame week worden! De trainers staan weer klaar en hebben er zin in. Ook dit jaar zullen de avonden er weer gezellig uitzien. Hoe ziet het programma er dit jaar uit:

Datum (Week 33):
– Maandag 15 augustus: 1ste Trainingsdag
– Dinsdag 16 augustus: 2ste Trainingsdag
– Woensdag 17 augustus: 3ste Trainingsdag
– Donderdag 18 augustus: 4ste Trainingsdag
– Vrijdag 19 augustus: Rustdag
– Zaterdag 20 augustus:  Wedstrijd tellend voor de MON Noord Oost Competitie.
– Zondag 21 augustus:  Clubwedstrijd MC-NH / NMC Deftzijl.

Plaats:
Circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zullen er trainingsdagen zijn voor rijders die daarin geïnteresseerd zijn. Van jong tot oud kan iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen zullen gegeven worden onder leiding van Richard van Baaren en assistenten zijn Christian Dignum en Michel Hoenson. Alle leden krijgen de mogelijkheid minimaal 1 trainingsdag te volgen. Indien er teveel animo is kan het dus zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen.

Wedstrijd:
Naast de trainingsdagen is er in het weekend op beide dagen een wedstrijd. Zaterdag is er  een wedstrijd tellend voor de MON Noord Oost Competitie en tevens clubcross MC-NH / NMC. Zondag is er een clubwedstrijd van MC-NH / NMC.

Kamperen:
Op het terrein van MC Delfcross zijn kampeer en parkeer -plekken, een ruime kantine en verder zijn er genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is weer open en donderdagavond zal er ook weer live muziek aanwezig zijn tot in de vroege uurtjes. Het is ook mogelijk te kamperen op één van de campings in de buurt, zoals Klein Finland of De Bouwte.

Inschrijven:
Vooraf inschrijven voor de trainingsdagen is verplicht. Voor dit weekend moet men wel lid zijn van de NMC of donateur van MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de inschrijving voor de week Delfzijl 2016 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je alsnog lid wil worden van MC-NH / NMC. Het Lidmaatschap / donateurskaart NMC 2016 is €25,-).

Voor veel meer informatie en het inschrijfformulier zie:

informatie en inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2016

Niedorperweek Delfzijl 20155Niedorperweek Delfzijl 2015

 

Niedorperweek Delfzijl 20158Niedorperweek Delfzijl 20153

Write a Reply or Comment