Nieuws

MC-NH Agenda 2020

 

We zijn nog bezig met de agenda van MC Noord Holland 2020! Een aantal data is bevestigd en op een aantal data wachten wij nog op goedkeuring van de gemeenten. Voor nu alvast een tijdelijke agenda en op kort termijn volgt een definitieve agenda. Dus ook dit jaar zijn er weer mooie wedstrijden en trainingen in het vooruitzicht:

  • 3 t/m 6 aug trainingsdagen Delfzijl (maandag t/m donderdag)
  • 8 aug clubwedstrijden Delfzijl (zaterdag)
  • 9 aug clubwedstrijden Delfzijl (zondag)
  • aug/sep clubwedstrijd Waarland
  • aug/sep GP van Waarland Waarland (maandagavond kermiscross)

Mocht wegens weersomstandigheden een training of wedstrijd worden geannuleerd dan zullen wij dit altijd kenbaar maken op onze website. Dus kijk altijd op de website voor het laatste nieuws! Eventuele wijzigingen in de agenda worden op de website van MC-NH gemeld.

 

KNMV:
De wedstrijden worden onder het KNMV reglement gereden. dus KNMV licentie verplicht. Nog geen KNMV licentie? Kijk dan op onze speciale pagina: Wedstrijden onder de KNMV vlag

 

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! Het is voor ons van groot belang dat we zo veel mogelijk donateurs hebben. Hierdoor kunnen we sterker naar buiten treden. We houden jullie dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s, zoals het ontwikkelen van een nieuwe permanente motorcrossbaan, trainingsdagen onder begeleiding van professionals, jeugd training programma, trainingsweek Delfzijl, etc… Ook zijn de kosten voor evenementen van MC-NH dan goedkoper, dus verdien je contributie zo weer terug. Dus geen reden om geen lid / donateur te worden. Inschrijving kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website: inschrijven donateur.