Nieuws

Licentieaanvraag KNMV

Beste motorcrosser,

Vanaf nu kan je de nieuwe licentieaanvraag aanvragen voor de KNMV Basis Sportlicentie van dit jaar. De stappen zijn vergelijkbaar met vorig jaar. Omdat het toch redelijk wat stappen zijn hebben we hiervoor een aparte handleiding gemaakt voor het vernieuwen waarin elke stap beschreven staat. Let op vanaf 2018 is er een nieuw onderdeel bijgekomen, waarin je getest wordt of je alle vlagsituaties goed kent. Deze vragen zijn niet moeilijk en er is ook nog een instructievideo die je kunt bekijken. Pas als je deze test goed heb afgerond krijg je pas je verzekering toegestuurd

De eenvoudigste stap is op het linkje klikken in de email die je hebt ontvangen van de KNMV. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kijk dan even in onze handleiding voor de juiste stappen.

Ook dit jaar kan de club 10 euro van de KNMV ontvangen per aangevraagde licentie. Deze bijdrage besteden wij o.a. aan het circuit. Wanneer jij onze club de €10,– gunt, kies van voor de motorclub: “NMC MC-NH (NHGS phoenix)” bij stap 3 in het aanvraagformulier.

KNMV Basis sportlicentie aanvragen of extra informatie? Ga naar:

Aanvraagmodule op KNMV website;
Handleiding – Nieuw hoe KNMV Basis Sportlicentie kan worden aangevraagd (Nieuw).
Handleiding – Vernieuwen hoe KNMV Basis Sportlicentie kan worden vernieuwd.

Write a Reply or Comment