Delfzijl 2021

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2021

Beste crossers en crossliefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club naar Delfzijl. Lees deze brief aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in! Dit jaar zullen we ook passende maatregelen nemen voor de corona-virus/COVID-19 en zullen wij de RIVM richtlijnen opvolgen.

Datum (Week 32):

– Maandag 9 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 10 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 11 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 12 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 13 augustus: Rustdag
– Zaterdag 14 augustus: 1e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 15 augustus: 2e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936 HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen

Trainingsdagen: Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door onze ervaren trainers. Indien er teveel animo is kan het bijvoorbeeld zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen. Alle leden krijgen de mogelijkheid minimaal 1 trainingsdag te volgen. Op het inschrijfformulier kan je aangeven welke dagen je wil trainen, dit mag de hele week maar kan ook voor één of een aantal dagen. 

Voor de trainingsdagen moet men wel lid/donateur zijn van de MC Noord-Holland(MC-NH) of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Onder aan dit pagina staat de link om donateur/lid te worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2021 is € 25,-.

Trainingsgeld:
– Mini 50cc € 40,- per dag.
– 65cc en hoger € 50,- per dag.

Tijden trainingsdagen:
– Maandag start om 10.00 uur
– Dinsdag tot en met donderdag start om 9.00 uur

Vrije trainingen
Woensdag aan het einde van de middag/begin van de avond kan er vrij getraind worden. Meld je wel netjes in de kantine zodat je een sticker krijgt voor op de motor. De kosten voor deze vrije training zijn € 15,-

Wedstrijd

Naast de trainingsdagen zijn er zaterdag en zondag wedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijden van MC-NH vallen onder de vlag van KNMV.

Voor dit weekend moet men donateur/lid zijn van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Onder aan dit pagina staat de link om donateur/lid te worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2021 is € 25,-.

Inschrijving wedstrijd:
– Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
– Zaterdag en zondag van 8.00 tot 9.15 uur.

Inschrijfgeld wedstrijd:
– 50cc mini: € 10,- (leden/donateurs)
– 65cc en hoger: € 15,- (leden/donateurs)

Training wedstrijd:
De trainingen beginnen op beide dagen om 9.30 uur.

Start wedstrijd:
De wedstrijd start direct na de trainingen

Kamperen en parkeren

Kamperen:
Vanaf zondag 8 augustus is er gelegenheid om te kamperen op het circuit. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag per voertuig en € 2,50 per persoon per dag. Dit dient afgerekend te worden met MC Delfcross, zij komen hiervoor bij u langs. Let op: zondag 8 augustus is het terrein van MC Delfcross wel beperkt open. Op dat moment zijn er echter nog minder faciliteiten om te kamperen. Graag even melden bij de kantine voordat je het terrein op gaat. Samen met het bestuur wordt er een geschikte plaats voor je gezocht!

Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open.

Broodje: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er op bestelling verse broodjes (bestelformulier is beschikbaar in kantine).

Kamperen op andere locatie:
Het is ook mogelijk om te kamperen op een andere locatie. Twee bekende locaties zijn:

Camping Ekenstein:
Op 10 minuten van de crossbaan vindt je in Appingedam deze gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en daarnaast ook 4 en 8 persoon blokhutten, waarin de 8 persoon blokhutten heel wat ruimte bieden, meet meerdere vertrekken, keuken, zithoek en sanitairgedeelte. Voor meer informatie zie: www.campingekenstein.nl/

Camping de Bouwte:
Op deze plek vindt je ook een gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Voor meer informatie zie: www.campingdebouwte.nl

Parkeren:
We parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten. Op deze manier staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn, dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten. Graag even melden bij de kantine voordat je het terrein op gaat. Samen met het bestuur wordt er een geschikte plaats voor je gezocht! Mocht je om één of andere reden al eerder op het circuit aanwezig zijn dan het bestuur, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie moet parkeren. Belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden! Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten. Vooral voor de eerste kampeerders van deze week, neem niet te veel ruimte in beslag en probeer zo dicht mogelijk bij elkaar te staan, zodat iedereen een plekje kan vinden. Mocht je toch te veel ruimte in beslag nemen, zal je alsnog alles moeten verplaatsen, dus direct alles zo goed mogelijk neer zetten. De auto’s die niet nodig zijn op het terrein moeten buiten het terrein parkeren.

Overige informatie

Coronavirus COVID-19:
Ook tijdens deze trainingsweek en wedstrijd zijn de Corona maatregelen van de RIVM van toepassing.

De volgende basisregels, zijn van kracht:
– Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen
– Houd 1,5 meter afstand van anderen
– Was vaak uw handen

Verzekering:
De trainingsdagen en wedstrijden worden met een KNMV verzekeringsbewijs gereden.

Publiek: Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Betaling:
Opgave en betaling gaat vooraf. (Dus niet in Delfzijl ter plaatse). Opgave is mogelijk via onderstaande inschrijfformulier, uiterlijk voor trainingen tot zondag 1 augustus en wedstrijden tot 13 augustus. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaand formulier of even bellen met ( 06-55322002). Je bent verzekerd van deelname aan de trainingsdag zodra je betaling per bank ontvangen is. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingmail en een losse betaallink om de training te kunnen voldoen via o.a. iDEAL.

extra informatie:
Vrijdag en zaterdagavond wordt er een papa en mama wedstrijd georganiseerd. Opgeven ter plaatse.

Verder is er ruimte voor ideeën en ander vermaak op deze avonden. Suggesties zijn welkom!!

Gedrag en aanvullende regels:
We zijn op circuit Delfzijl te gast, laten we ons ook als gasten gedragen en overlast dan ook tot een minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH wedstrijd. Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar (barbecue, benzine tenten e.d.) Pitbikes, brommers e.d. kunnen thuis gelaten worden, deze zijn niet toegestaan op of naast het circuit! Tot slot voor diegene die er om een of andere redenen voor zorgt dat we in diskrediet worden gebracht vanwege ongewenst gedrag, moet rekening houden met uitsluiting van deelname aan de wedstrijden (denkende hierbij aan de escalatie met het vrij zwemmen in het zwembad)!!

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de Niedorperweek Delfzijl 2021. Gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Delfzijl 2021 of vragen hebben, stuur een email naar: secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Delfzijl.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC Noord Holland (MC-NH)

Inschrijven

Inschrijfformulier Delfzijl 2021 (niet meer mogelijk)

note: Graag per deelnemer/donateur apart invullen. Inschrijving is definitief na het volledig invullen van het inschrijfformulier en betaling. Annuleringen mogelijk tot 5 dagen voor start trainingsweek!

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel