Inschrijving Delfzijl 2018

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2018

Beste crossers en crossliefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club naar Delfzijl. Lees deze brief aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in!

Datum (Week 33):
– Maandag 13 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 14 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 15 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 16 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 17 augustus: Rustdag
– Zaterdag 18 augustus: 4e Clubwedstrijd MC-NH
– Zondag 19 augustus: 5e Clubwedstrijd MC-NH

Locatie:
– circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936 HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door Richard van Baaren, Christian Dignum en Michel Hoenson. Indien er teveel animo is kan het bijvoorbeeld zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen. Alle leden krijgen de mogelijkheid minimaal 1 trainingsdag te volgen. Op het inschrijfformulier kan je aangeven welke dagen je wil trainen, dit mag de hele week maar kan ook voor één of een aantal dagen. 

Voor de trainingsdagen moet men wel lid/donateur zijn van de MC Noord-Holland(MC-NH) of MC Delfcross. Bij de het inschrijfformulier Delfzijl 2018 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je lid wil worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2018 is €50,-

Trainingsgeld:
– Mini 50cc € 30,– per dag.
– 65cc en hoger € 40,– per dag.

Tijden trainingsdagen:
– Maandag start om 10.00 uur
– Dinsdag tot en met donderdag start om 9.00 uur

Vrije trainingen
Woensdag aan het einde van de middag/begin van de avond kan er vrij getraind worden. Meld je wel netjes in de kantine zodat je een sticker krijgt voor op de motor. De kosten voor deze vrije training zijn € 15,-

Wedstrijd

Naast de trainingsdagen zijn er zaterdag en zondag wedstrijden. De wedstrijden van zaterdag en zondag tellen voor de clubkampioenschappen van MC Noord Holland (MC-NH). De clubwedstrijden van MC-NH vallen onder de vlag van KNMV.

Voor dit weekend moet men donateur/lid zijn van MC-NH of MC Delfcross. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Bij het inschrijfformulier Delfzijl 2018 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je donateur/lid wil worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2018 is €50,-.

Inschrijving wedstrijd:
– Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
– Zaterdag en zondag van 8.00 tot 9.15 uur.

Inschrijfgeld wedstrijd:
– 50cc mini: € 10,- (leden/donateurs)
– 65cc en hoger: € 15,- (leden/donateurs)

Training wedstrijd:
De trainingen beginnen op beide dagen om 9.30 uur.

Start wedstrijd:
De wedstrijd start direct na de trainingen

Kamperen en parkeren

Kamperen:
Vanaf maandag 13 augustus is er gelegenheid om te kamperen op het circuit. De kosten hiervoor zijn € 10,- per dag per voertuig en € 2,50 per persoon per dag. Dit dient afgerekend te worden met MC Delfcross, zij komen hiervoor bij u langs. Let op: zondag 12 augustus is het terrein van MC Delfcross wel beperkt open. Op dat moment zijn er echter nog weinig faciliteiten om te kamperen. Eventueel kunnen jullie eerder terecht op kampeerlocaties in de buurt, bijvoorbeeld Klein Finland.

Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open en donderdagavond is er live muziek aanwezig tot in de vroege uurtjes.

Kamperen op andere locatie:
Het is ook mogelijk om te kamperen op een andere locatie. Twee bekende locaties zijn:

Klein Finland:
Aan de rand van het Hondhalstermeer en de Dollard-route ligt vakantiepark Klein Finland met 50 chalets en 80 campingplaatsen. Voor meer informatie zie: www.campingkleinfinland.nl

Camping de Bouwte:
Op deze plek vindt u een gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Voor meer informatie zie: www.campingdebouwte.nl

Parkeren:
We parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten. Op deze manier staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn, dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten. Mocht je om één of andere reden al eerder op het circuit aanwezig zijn dan het bestuur, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie moet parkeren. Belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden! Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten. Vooral voor de eerste kampeerders van deze week, neem niet te veel ruimte in beslag en probeer zo dicht mogelijk bij elkaar te staan, zodat iedereen een plekje kan vinden. Mocht je toch te veel ruimte in beslag nemen, zal je alsnog alles moeten verplaatsen, dus direct alles zo goed mogelijk neer zetten. De auto’s die niet nodig zijn op het terrein moeten buiten het terrein parkeren.

Overige informatie

Verzekering:
De trainingsdagen en wedstrijden worden met een KNMV verzekeringsbewijs gereden.

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Betaling:
Opgave en betaling gaat vooraf. (Dus niet in Delfzijl ter plaatse). Opgave is mogelijk via onderstaande inschrijfformulier, uiterlijk tot vrijdag 10 augustus. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaand formulier of even bellen met ( 06-55322002). Je bent verzekerd van deelname aan de trainingsdag zodra je betaling per bank ontvangen is. Vermeld bij de betaling de naam van de rijder en woonplaats.

Het trainingsgeld kan overgemaakt worden op:
Bankrekeningnummer NL20RABO0344951871 t.n.v. Niedorper Motor Club.

extra informatie:
Vrijdag en zaterdagavond wordt er een papa en mama wedstrijd georganiseerd. Opgeven ter plaatse.

Verder is er ruimte voor ideeën en ander vermaak op deze avonden. Suggesties zijn welkom!! Zaterdag en zondagmorgen komt er een bakker met verse broodjes.

Gedrag en aanvullende regels:
We zijn op circuit Delfzijl te gast, laten we ons ook als gasten gedragen en overlast dan ook tot een minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH wedstrijd. Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar (barbecue, benzine tenten e.d.) Pitbikes, brommers e.d. kunnen thuis gelaten worden, deze zijn niet toegestaan op of naast het circuit! Tot slot voor diegene die er om een of andere redenen voor zorgt dat we in diskrediet worden gebracht vanwege ongewenst gedrag, moet rekening houden met uitsluiting van deelname aan de wedstrijden (denkende hierbij aan de escalatie met het vrij zwemmen in het zwembad)!!

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de Niedorperweek Delfzijl 2018. Gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Delfzijl 2018 of vragen hebben, stuur een email naar: secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Delfzijl.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC Noord Holland (MC-NH)

De inschrijving voor de trainingsweek Delfzijl 2018 is gesloten.

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel