Inschrijving Delfzijl 2017

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2017

Beste crossers en crossliefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we met de club naar Delfzijl. Lees deze brief aandachtig, er staat veel belangrijke informatie in!

Datum (Week 33):
– Maandag 14 augustus: 1e Trainingsdag
– Dinsdag 15 augustus: 2e Trainingsdag
– Woensdag 16 augustus: 3e Trainingsdag
– Donderdag 17 augustus: 4e Trainingsdag
– Vrijdag 18 augustus: Rustdag
– Zaterdag 19 augustus:  Wedstrijd, tellend voor de MON Noord Oost Competitie en tevens clubcross MC-NH
– Zondag 20 augustus:  Clubwedstrijd MC-NH Delfzijl

Locatie:
– circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zijn er trainingsdagen voor geïnteresseerde rijders. Van jong tot oud, iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen worden gegeven door Richard van Baaren, Christian Dignum en Michel Hoenson. Indien er teveel animo is kan het bijvoorbeeld zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen. Alle leden krijgen de mogelijkheid minimaal 1 trainingsdag te volgen.

Voor de trainingsdagen moet men wel lid/donateur zijn van de MC Noord-Holland(MC-NH) of MC Delfcross. Bij de het inschrijfformulier Delfzijl 2017 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je lid wil worden van MC-NH. Het lidmaatschap/donateurskaart MC-NH 2017 is €50,-

Trainingsgeld:
– Mini 50cc € 30,– per dag.
– 65cc en hoger € 40,– per dag.

Tijden trainingsdagen:
– Maandag start om 10.00 uur
– Dinsdag tot en met donderdag start om 9.00 uur

Vrije trainingen
Woensdag aan het einde van de middag/begin van de avond kan er vrij getraind worden. Meld je wel netjes in de kantine zodat je een sticker krijgt voor op de motor. De kosten voor deze vrije training zijn € 15,-

Wedstrijd

Naast de trainingsdagen zijn er zaterdag en zondag wedstrijden. Zaterdag is er een wedstrijd tellend voor de MON Noord Oost Competitie, tevens clubcross MC-NH. Zondag is er een clubwedstrijd van MC-NH onder de vlag van de KNMV.

Voor dit weekend moet men wel donateur/lid zijn van MC-NH of MC Delfcross of deelnemen aan de MON Noord Oost Competitie. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet-leden. Bij het inschrijfformulier Delfzijl 2017 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je donateur/lid wil worden van MC-NH. Het lidmaatschap/Donateurskaart MC-NH 2017 is €50,-. Voor leden/donateurs wordt er voor zaterdag een gratis MON dagpas verstrekt.

Inschrijving wedstrijd:
– Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
– Zaterdag en zondag van 8.00 tot 9.15 uur.

Inschrijfgeld wedstrijd:
– 50cc mini: € 15,- (leden/donateurs € 10,-)
– 65cc en hoger: € 20,- (leden/donateurs: € 15,-)

Training wedstrijd:
De trainingen beginnen op beide dagen om 9.30 uur.

Start wedstrijd:
De wedstrijd start direct na de trainingen

Kamperen en parkeren

Kamperen:
Vanaf maandag 14 augustus is er gelegenheid om te kamperen op het circuit. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag. Dit is op basis van een gezin met 4 personen. Elke persoon extra is € 2,50 per dag. Dit dient afgerekend te worden met MC Delfcross, zij komen hiervoor bij u langs. Let op: zondag 13 augustus is het terrein van MC Delfcross beperkt open er zijn nog geen/zeer weinig faciliteiten om te kamperen. Eventueel kunnen jullie dan terecht in de buurt, bijvoorbeeld Klein Finland.

Op het terrein van MC Delfcross zijn er kampeer- en parkeerplekken, een ruime kantine en genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is de hele week open en donderdagavond is er live muziek aanwezig tot in de vroege uurtjes.

Kamperen op andere locatie:
Het is ook mogelijk om te kamperen op een andere locatie. Twee bekende locaties zijn:

Klein Finland:
Aan de rand van het Hondhalstermeer en de Dollard-route ligt vakantiepark Klein Finland met 50 chalets en 80 campingplaatsen. Voor meer informatie zie: www.campingkleinfinland.nl

Camping de Bouwte:
Op deze plek vindt u een gezellige familiecamping met ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Voor meer informatie zie: www.campingdebouwte.nl

Parkeren:
We parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten.  Op deze manier staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn, dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten.  Mocht je om één of andere reden al eerder op het circuit aanwezig zijn dan het bestuur, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie moet parkeren. Belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden! Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten. De auto’s die niet nodig zijn op het terrein moeten buiten het terrein parkeren.

Overige informatie

Verzekering:
De trainingsdagen worden met een KNMV verzekeringsbewijs gereden.

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Betaling:
Opgave en betaling gaat vooraf. (Dus niet in Delfzijl ter plaatse). Opgave is mogelijk via onderstaande inschrijfformulier, uiterlijk tot vrijdag 11 augustus. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaand formulier of even bellen met ( 06-55322002). Je bent verzekerd van deelname aan de trainingsdag zodra je betaling per bank ontvangen is.  Vermeld bij de betaling de naam van de rijder en woonplaats.

Het trainingsgeld kan overgemaakt worden op:
Bankrekeningnummer NL20RABO0344951871 t.n.v. Niedorper Motor Club.

extra informatie:
Vrijdag en zaterdagavond wordt er een papa en mama wedstrijd georganiseerd. Opgeven ter plaatse.

Verder is er ruimte voor ideeën en ander vermaak op deze avonden. Suggesties zijn welkom!!  Zaterdag en zondagmorgen komt er een bakker met verse broodjes.

Gedrag en aanvullende regels:
We zijn op circuit Delfzijl te gast, laten we ons ook als gasten gedragen en overlast dan ook tot een minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH wedstrijd.  Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar (barbecue, benzine tenten e.d.)  Pitbikes, brommers e.d. kunnen thuis gelaten worden, deze zijn niet toegestaan op of naast het circuit! Tot slot voor diegene die er om een of andere redenen voor zorgt dat we in diskrediet worden gebracht vanwege ongewenst gedrag, moet rekening houden met uitsluiting van deelname aan de wedstrijden (denkende hierbij aan de escalatie met het vrij zwemmen in het zwembad)!!

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de Niedorperweek Delfzijl 2017. Gegevens worden niet gebruikt voor  reclame doeleinden en zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Delfzijl 2017 of vragen hebben, stuur een email naar: secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Delfzijl.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC Noord Holland (MC-NH)

klik hieronder om naar het inschrijfformulier Delfzijl 2017 te gaan:

Inschrijfformulier Delfzijl 2017 

Let op: Graag per deelnemer apart invullen. Inschrijving is definitief na het volledig invullen van inschrijfformulier Delfzijl 2017 en betaling van het bedrag.

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel