Inschrijving Delfzijl 2016

Voorwoord en informatie inschrijving MC-NH / Niedorperweek Delfzijl 2016

Beste crossers, en cross liefhebbers(sters),

Ook dit jaar gaan we weer met de gehele club naar Delfzijl. Lees deze brief aandachtig, want er staat een hoop informatie in welke belangrijk is.

Datum (Week 33):
– Maandag 15 augustus: 1ste Trainingsdag
– Dinsdag 16 augustus: 2ste Trainingsdag
– Woensdag 17 augustus: 3ste Trainingsdag
– Donderdag 18 augustus: 4ste Trainingsdag
– Vrijdag 19 augustus: Rustdag
– Zaterdag 20 augustus:  Wedstrijd tellend voor de MON Noord Oost Competitie.
– Zondag 21 augustus:  Clubwedstrijd MC-NH / NMC Deftzijl.

Plaats:
– circuit Delfzijl (navigatie adres Oosterlaan 5, 9936HN, Farmsum). website: www.delfcross.nl

Trainingsdagen

Trainingsdagen:
Maandag tot en met donderdag zullen er trainingsdagen zijn voor rijders die daarin geïnteresseerd zijn. Van jong tot oud kan iedereen zich hiervoor opgeven. De trainingen zullen gegeven worden onder leiding van Richard van Baaren en assistenten zijn Christian Dignum en Michel Hoenson. Alle leden krijgen de mogelijkheid minimaal 1 trainingsdag te volgen. Indien er teveel animo is kan het dus zijn dat je je opgegeven hebt voor 4 dagen maar dat je 3 dagen de training kunt volgen.

Voor de trainingsdagen moet men wel lid zijn van de NMC of donateur van MC Delfcross. Bij de het inschrijfformulier Delfzijl 2016 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je lid wil worden van MC-NH / NMC. Het lidmaatschap / donateurskaart NMC 2016 is €25,-) .

Trainingsgeld:
– Het trainingsgeld voor de allerkleinste (Mini 50cc) is € 30,– per dag.
– De kosten van de trainingen van 65cc en hoger bedragen € 40,– per dag.

Trainingsdagen beginnen:
– Maandag om 10.00 uur
– Dinsdag tot en met donderdag om 9.00 uur

Vrijetrainingen
Woensdag einde van de middag/avond voorafgaand aan het weekend kan er gewoon vrij getraind worden. Meld je wel netjes in de kantine zodat je een sticker krijgt voor op de motor. De kosten voor vrij trainen op woensdag is € 15.

Wedstrijd

Naast de trainingsdagen is er in het weekend op beide dagen een wedstrijd. Zaterdag is er een wedstrijd tellend voor de MON Noord Oost Competitie en tevens clubcross MC-NH / NMC. Zondag is er een clubwedstrijd van MC-NH / NMC. Voor dit weekend moet men wel lid zijn van de NMC of donateur van MC Delfcross of deelnemen aan de MON Noord Oost Competitie. Er is dus geen vrije inschrijving mogelijk voor niet leden. Bij de het inschrijfformulier Delfzijl 2016 bestaat wel de mogelijkheid om aan te geven dat je lid wil worden van MC-NH / NMC. Het lidmaatschap / Donateurskaart NMC 2016 is €25,-) .

Inschrijving:
– Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
– Zaterdag en zondag van 8.00 tot 9.15 uur.

Inschrijfgeld wedstrijd:
– brommers en mini’s € 10,- per dag
– vanaf de 65cc is het € 15,- per dag.

Training wedstrijd:
– Trainingen beginnen op beide dagen om 9.30 uur.

Start wedstrijd:
– start wedstrijd direct naar de trainingen

Overige informatie

Kamperen:
Vanaf maandag 15 augustus is er de gelegenheid om te kamperen op het circuit. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag. Dit is op basis van een gezin met 4 personen. Elke persoon meer zal € 2,50 extra moeten betalen per dag. Dit dient u af te rekenen met MC Delfcross, zij komen hiervoor bij u langs. Let op zondag 14 augustus is het terrein van MC Delfcross beperkt open er zijn nog geen / zeer weinig faciliteiten om te komen kamperen. Eventueel kunnen jullie dan terecht op zondag in de buurt, zoals Klein Finland.

Op het terrein van MC Delfcross zijn kampeer en parkeer -plekken, een ruime kantine en verder zijn er genoeg sanitaire voorzieningen aanwezig. De gezellige kantine is ook weer open en donderdagavond zal er ook weer live muziek aanwezig zijn tot in de vroege uurtjes.

Kamperen op andere locatie:
Het is ook mogelijk om te kamperen op een andere locatie dan het terrein van MC Delfcross. De twee bekende locaties zijn:

Klein Finland:
Aan de rand van het Hondhalstermeer en de Dollard-route ligt vakantiepark Klein Finland met 50 chalets en 80 campingplaatsen. voor meer informatie zie: www.campingkleinfinland.nl

Camping de Bouwte:
Op deze plek vindt u een gezellige familiecamping. Bij deze camping vindt u ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. voor meer informatie zie: www.campingdebouwte.nl

Parkeren:
We zullen net zoals vorig jaar gaan parkeren d.m.v. aparte vakken voor auto’s/bussen en caravans/tenten.  Op deze manier parkeren staat alles netjes, veilig en efficiënt. Mocht er iets zijn dan kunnen te allen tijde de auto’s/bussen het terrein verlaten.  Mocht je door één of andere reden al eerder op het circuit al aanwezig zijn dan de bestuursleden/vrijwilligers, verleen dan wel je medewerking als je op een andere locatie zal moeten parkeren. belangrijkste is dat we met elkaar rekening houden.  Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op, parkeer zo netjes mogelijk zodat iedereen op het terrein zijn bus, camper, caravan of tent neer kan zetten.  De auto’s welke niet nodig zijn op het terrein zullen buiten het terrein moeten parkeren.

Verzekering:
De trainingsdagen kunnen zowel met een KNMV alsmede MON verzekeringsbewijs gereden worden. Eventueel kunnen we op de trainingsdagen KNMV of MON jaar verzekeringspassen verstrekken, maar beter is het voor de genen die dit nog niet hebben dit vooraf te regelen. De wedstrijd op zaterdag en zondag is alleen toegankelijk voor diegene die een MON verzekeringsbewijs hebben. Mocht je geen MON verzekeringsbewijs hebben kun je een dag verzekering ter plaatsen aanschaffen voor € 15,-

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Trainingsgeld:
– Het trainingsgeld voor de allerkleinste (Mini 50cc) is € 30,– per dag.
– De kosten van de trainingen van 65cc en hoger bedragen € 40,– per dag.

Betaling:
Opgave en betaling gaat net zoals vorig jaar vooraf. (Dus niet in Delfzijl ter plaatsen).  Opgave via onderstaande inschrijfformulier mogelijk tot vrijdag 12 augustus. Daarna indien nog plaatsten beschikbaar via onderstaande formulier of even bellen met ( 06-55322002). Je bent verzekerd van deelname aan de trainingsdag zodra je betaling per bank ontvangen is.  Vermeld bij de betaling de naam van de rijder en woonplaats.

Het trainingsgeld kan overgemaakt worden op:
Bankrekeningnummer NL20RABO0344951871 t.n.v. Niedorper Motor Club.

extra informatie:
Vrijdag en zaterdagavond zal er tevens weer een papa en mama wedstrijd georganiseerd worden. Opgaven hiervoor kan in Delfzijl te plaatsen.

Verder is er ruimte voor ideeën en ander vermaak op deze avond suggesties zijn welkom !!  Zaterdag en zondagmorgen komt er ook weer een bakker waarbij overheerlijke verse broodjes gekocht kunnen worden.

Let op:
Wat het kamperen betreft: we zijn op circuit Delfzijl te gast, laten we ons ook als gasten gedragen, laten we de overlast dan ook tot het minimum beperken. Gedraag je net zoals bij een MC-NH / NMC wedstrijd.  Dus, beslist geen motoren starten in het rennerskwartier buiten de daarvoor bestemde uren denk ook om brandgevaar ( barbecue, benzine tenten e.d.)  Pitbikes, brommers e.d. kunnen gewoon thuis gelaten worden.  Daar zal niet vrij mee gereden mogen worden op of naast het circuit! Tot slot voor diegene die er om een of andere redenen voor zorgt dat we in diskrediet worden gebracht vanwege ongewenst gedrag, moet rekening houden met uitsluiting van deelname aan de wedstrijden.  denk hierbij aan het vrij zwemmen in een zwembad !!

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van deze inschrijving voor de Niedorperweek Delfzijl 2016. Gegevens worden niet gebruikt voor  reclame doeleinden en zullen ook nooit aan derden worden doorgegeven.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier Delfzijl 2016 of vragen hebben stuur een email naar : secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

Tot ziens en veel plezier toegewenst in Delfzijl.

Groeten,
Bestuur en Medewerkers MC-NH / NMC

klik hieronder om naar het inschrijfformulier Delfzijl 2016 te gaan:

Inschrijfformulier Delfzijl 2016 

note: Graag per deelnemer apart invullen. Inschrijving is definitief naar volledige invullen van inschrijfformulier Delfzijl 2016 en betaling van het bedrag.

Voor deze trainingsweek zijn de volgende voorwaarde van toepassing: Racing Policy Ontheffing Aansprakelijkheid

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel