Inschrijven – Vaste baan

Voorwoord inschrijving

Fijn dat je je wil inschrijven voor de nieuwe motorsport accommodatie in Noord-Holland. De haalbaarheid van het plan hangt in grote mate af van de belangstelling bij motorsportliefhebbers. We gebruiken het Inschrijf en Enquêteformulier om de benodigde informatie en onderbouwing te krijgen om Motorsportlocatie te realiseren.

Het inschrijfformulier is te gebruiken voor zowel de rijders, sponsors en belangstellenden. Alle onderstaande doelgroepen kunnen het zelfde formulier invullen.

Rijders:
Vul zo veel mogelijk gegevens in op het formulier. We hopen dat je het veld “Opmerking / Aanvulling” ook invult. Geeft in dit veld aan waarom je het zo belangrijk vindt dat deze baan er komt, Wat je van ons verwacht en eventuele goede ideeën. Hoe meer gegevens wij ontvangen hoe beter wij de businesscase kunnen onderbouwen. Daarnaast kunnen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook zal het inschrijven in de toekomst op het motorsport terrein sneller verlopen, omdat wij alle basis gegevens dan al tot onze beschikking hebben.

Sponsoren:
Er is heel veel geld nodig om de nieuwe motorsport accommodatie te realiseren. We zijn hard opzoek naar sponsors om dit mogelijk te maken. Mocht je willen sponsoren dan kan je dit formulier ook invullen, er staan een aantal vragen in over sponsoring. Mocht je als sponsor zelf niet rijden dan kan je bij het invullen van het formulier bij de verplichten vragen: Type Motor, Motor, Rijden in klasse aangeven “Geen”. Bij KNMV en MON verzekering kunt u kiezen voor “Nee”. Wat wel belangrijk is, zijn de het velden sponsoring en opmerking / aanvulling, deze velden graag invullen. Het is ook mogelijk om een email te sturen naar: secretaris@mc-nh.nl met daarin de invulling die jullie kunnen geven aan de sponsoring.

Belangstellende:
Mocht je niet zelf rijden, maar wel belangstelling hebben in de nieuwe motorsport accommodatie, dan kan je je ook inschrijven. We kunnen je dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Bij het invullen van het formulier geef je bij de verplichten vragen: Type Motor, Motor, Rijden in klasse aan “Geen”. Bij KNMV en MON verzekering kan je kiezen voor “Nee”. Wat wel belangrijks is het veld “Opmerking / Aanvulling”. Geeft in dit veld aan waarom je het zo belangrijk vindt dat deze baan er komt, Wat je van ons verwacht en eventuele goede ideeën. We kunnen dit ook goed gebruiken bij het onderzoek.

Privacy:
Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van dit onderzoek en voor onze motorclub en stichting. Gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en zullen ook nooit aan derden worden doorgegeven. Mocht je grote bezwaren hebben bij het invullen van een mobiel nummer vul dan je thuis nummer, “-” of “Geen” in.

Mocht je er niet uitkomen met het inschrijfformulier of vragen hebben stuur een email naar : secretaris@mc-nh.nl

Succes met de inschrijving!

klik hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan:

(Enquêteformulier is tijdelijk niet beschikbaar) 

 

p.s. Graag per persoon apart invullen. Mocht je meerdere soorten sport behoeven dan kan je ook het formulier per type motor invullen. Inschrijving is volledig vrijblijvend.

* zijn verplichte velden, overige velden zijn optioneel