Nieuws

EHBO-ers gevraagd

EHBO-ers gevraagd

Voor de wedstrijden die we organiseren, en ook voor de trainingen in Den Helder als we daar weer mogen rijden, zijn we op zoek naar EHBO-ers. We willen “veilig rijden” en ook aan de eisen voldoen die in vergunningen voor wedstrijden worden gesteld.

We zijn daarom op zoek naar mensen met een EHBO-diploma die onze activiteiten bezoeken en daar als EHBO-er willen fungeren. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we een schema maken zodat je misschien niet iedere keer EHBO-dienst hoeft te draaien.

Mocht je een EHBO-opleiding willen volgen, neem dan ook gerust contact met ons op. Het mooiste zou zijn als we iemand kunnen vinden die het hele EHBO-gebeuren voor zijn of haar rekening neemt. Deze persoon zorgt er dan voor dat er bij alle activiteiten voldoende EHBO-ers aanwezig zijn.

Het bestuur is al erg druk bezet met allerhande werkzaamheden om weer te kunnen rijden in Den Helder en voor de nieuwe baan in Hollands Kroon. Hier gaat heel erg veel tijd in zitten. Daarnaast zijn er ook de “gewone” bestuurlijke zaken die moeten worden afgehandeld. Als er iemand is die ons van de EHBO-zorg kan verlossen zal iedereen erg blij zijn.

Mocht je interesse hebben kan je contact opnemen met Rob Schrama, e-mail: secretaris@mc-nh.nl

 

Write a Reply or Comment