Nieuws

Kermiscross maandag GP Waarland MC-NH (Uitslagen en foto’s)

Kermiscross GP Waarland Maandag 28 augustus

maandag 28 augustus werden de kermiscross en GP van Waarland gereden van MC Noord Holland.

rijders waren uitgenodigd op het land van Loonbedrijf Poland in Waarland. Met vele vrijwilligers van de club was er weer een prachtige baan aangelegd! Schansen, tafelbergen, kombochten en rechte stukken zorgden voor een circuit van 1,5 km lang. Voor ieder rijder een heuse uitdaging!

Maandag middag was er gelegenheid voor de jeugd t/m 85 cc om te trainen op deze baan. Voor degenen die nog vrij waren van de vakantie was dit natuurlijk een prima tijdverdrijf.

Traditie getrouw bij deze Waarlandse kermiscross werd er in begin van  de avond een wedstrijd georganiseerd voor de MX2-2takt, MX2-4takt, Superklasse en veteranen om te strijden voor de “Waarland Kermis Bokaal”.

Alle klassen rijden 1 serie. De eerste 5 staan garant voor een plaats in de “GP van Waarland “ super finale. Hierna volgde voor deze klassen nog een herkansing ronde, waarbij de eerste 2 afgevlagden door gingen naar de finale. Zo’n 50 rijders hadden zich voor deze wedstrijd ingeschreven waaronder Lars Griekspoor, Michel Hoenson en Christian Dignum.

De sterkste rijders uit deze 4 klassen werden samengevoegd in de finale. Michel Hoenson had kopstart, gevolgd door Chris Dignum. Na een hevige strijd zag Chris toch een gaatje om Michel te passeren en kwam met een kleine voorsprong over de finish, gevolgd door Michel. De jonge Bart Poland werd, ongeacht wat kleine foutjes, knap derde.

Ook dit was weer een prachtige wedstrijd om naar te kijken. We hebben twee prachtige crossdagen gehad waar we weer mooi op terug kunnen kijken.

Uitslag superfinale GP Waarland 2017:

  • 1e Christian Dignum
  • 2e Michel Hoenson
  • 3e Bart Poland
  • 4e Ian Borst
  • 5e Dennis Bouwkamp
  • 6e Lars Griekspoor

Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet om deze mooie wedstrijden mogelijk te maken!

Bestuur
MC-NH / NMC

Uitslagen MyLaps: Speedhive Mylaps

Foto’s training Facebook zie : Fotografe Melanie
Foto’s training Internet zie    : oypo.nl

Impressie:

 

 

 

 

 

 

 

 


Write a Reply or Comment