Nieuws

4 december 2022 – Vrije training Den Helder

Vrije training MC-NH Den Helder zondag 4 december 2022 (Sinterklaas)

Zondag 4 december organiseert MC-NH een vrije training voor de motorcrossers op het circuit in Den Helder. Jong en oud is van harte uitgenodigd om te komen trainen. Iedereen die wilt komen kijken is ook van harte welkom deze dag.

Let op: Heb je al ingeschreven voor de training van 27 november, dan hoeft je niet opnieuw in te schrijven.

Tip: Het is komende zondag tegen het vriespunt. Zorg voor extra thermo kleding onder je crosskleding en eventueel latex of plastic handschoentjes onder je normale handschoenen!

Klasses: 50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog – 85 cc Laag / Hoog – 125cc – 250cc – 450cc – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby / opstapklasse

Programma (aangepast programma wegens Sinterklaas):

  • 09:00 – Opening terrein / kantine
  • 09:15 – 12:00 Registratie/aanmelden vrije training
  • 10:00 – 14:00 Vrije training

Inschrijven:
Voorinschrijving via website verplicht! Zodat wij alle inschrijvingen van te voren kunnen verwerken. Inschrijven kan via de website : Inschrijving vrije training Let op inschrijven kan t/m zaterdag tot 21:00. Vol=Vol!

Winterweer:
Mocht de training niet kunnen doorgaan wegens weersopstandigheden, dan wordt de training verplaatst naar de eerst volgende beschikbare datum. Je inschrijving blijft dan actief! Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, dan kun je dit melden en storten wij het bedrag terug op je rekening.

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden je dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s en korting op de tarieven. Inschrijven als lid/donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

Voor meer informatie over lidmaat- of donateurschap, zie: Lid/Donateur

Rookie training:
Voor de nieuwe rijders die een KNMV licentie hebben aangevraagd en een rookie-training moeten volgen, hebben wij vooraf aan de vrije training een rookie-training welke om 9:30 start. Voor de rookie-training moet je van te voren opgeven via: Meer informatie Rookie-Training

Heb je vragen of interesse in een rookie training stuur dan even een mail naar: secretaris@mc-nh.nl

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training.

Parkeren:
Parkeer netjes zodat we allemaal op het terrein kunnen staan.

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Adres:
Industrieterrein “Kooipunt”
Luchthavenweg
1786 PD Den Helder

Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Plattegrond terrein (klik op afbeelding om deze te vergroten):

Indeling terrein: