Nieuws

Vrije training 30 april 2017 Den Helder MC-NH (verslag en foto’s)

Derde vrije training Den Helder 2017

Zondag 30 april was er weer een trainingsdag op het circuit in Den Helder. Het was fris, maar zonnig weer. Er waren weer veel deelnemers.

Steeds meer nieuwe rijders weten de weg naar onze baan in Den Helder te vinden. Ouders met (jongere) kinderen hoeven niet ver meer te rijden om hun kind te laten motorcrossen. De belangstelling om te crossen neemt duidelijk toe.

Met ons training locatie in Den Helder beschikken wij ook over een prachtig baan jeugd baan waar de jeugd veilig hun rondjes kunnen maken, naast de grote baan, waar de rest van de rijders hun energie helemaal kwijt kunnen. De beide banen lag er geweldig bij en de rijders hebben weer kunnen genieten van de goede omstandigheden. De organisatie verliep weer soepel.

Het inschrijven loopt, mede door de nieuwe clubpasjes voor donateurs, een stuk soepeler. Donateurs (leden) kunnen bij de inschrijving hun pasje laten zien, waardoor er nauwelijks meer wachttijd is.

Een reden te meer om donateur te worden. De kosten van het donateurschap voor rijders bedragen € 50,- per jaar. Je steunt hiermee niet alleen de club, maar zelf heb je er ook voordelen aan: minder wachttijd, korting bij trainingen en wedstrijden en je kan deelnemen aan de trainingsweek in Delfzijl. Ook met het oog op de toekomst (een definitieve crosslocatie) is het van belang dat we zo veel mogelijk donateurs hebben. Hiermee wordt het belang van een definitieve crosslocatie nog duidelijker aangetoond en je steunt er je club mee.

Ook niet-rijdende donateurs zijn van harte welkom. Voor € 25,– per jaar steunt u onze club.

Inschrijven als donateur kan via de website (Inschrijving donateur/lid) of bij wedstrijden/trainingen.

MC-NH / NMC

Rob Schrama

Foto’s training Facebook zie : Fotografe Melanie
Foto’s training Internet zie    : oypo.nl

Impressie:

Write a Reply or Comment