Nieuws

27 november 2022 – Vrije training Den Helder (geannuleerd)

Vanmorgen hebben de vrijwilligers van MC-NH geprobeerd het laatste onderhoud aan de baan te doen. Het heeft gisteren hard geregend in Den Helder en daardoor is de baan behoorlijk nat. Voor morgen overdag staat nu ook de hele dag regen gepland. Daarom hebben we besloten om de training te verschuiven naar volgende week zondag.

Daarnaast is het volgende week zondag ook Sinterklaas voor velen, daarom hebben we een aangepast programma. We starten een uur eerder en daarnaast korten we het programma ook een uur in. We starten dus volgende week met de training om 10:00 en sluiten het om 14:00 af. Daardoor heeft iedereen nog iets aan de middag en voor de mensen die sinterklaas vieren deze dag kunnen nog op tijd aanschuiven.

Iedereen die afgelopen week al heeft ingeschreven voor deze zondag wordt zijn inschrijving automatisch overgezet naar volgende week zondag. Mocht het jou volgende week niet lukken stuur dan even een mailtje naar: secretaris@mc-nh.nl en dan storten wij het geld terug.

4 december 2022 – Vrije training Den Helder
Nog niet ingeschreven voor volgende week zondag, zie voor meer informatie onze website: 4 december 2022 – Vrije training Den Helder

Bestuur en vrijwilligers MC-NH