Nieuws

27 aug 2018 – Grand Prix van Waarland / Kermisbokaal (maandag avond)

Grand Prix van Waarland / Kermisbokaal (Noord-Holland) a.s. maandag avond 27 augustus 2018

Aankomende maandag avond rijden we in Waarland onze jaarlijkse Grand Prix van Waarland / Kermisbokaal. Zoals elke jaar staan er ook vele top rijders aan de start en zal dit jaar het ook weer een spannende race worden. Het is een open inschrijving dus iedereen is welkom!

Voor deze Grand Prix is een speciale baan aangelegd. De Schansen, tafelbergen en zelfs complete kombochten zijn weer geprepareerd voor dit jaarlijkse evenement.

Wedstrijd Maandag avond:

Klassen: MX2-2takt – MX2 4takt – Superklasse – Veteranen

Programma:

  • 16:30 – 17:00 Inschrijving
  • 17:30 Training
  • 18.30 Wedstrijd

Alle klassen rijden één serie en evt. een herkansing in deze mooie Motorcross Grand prix van Waarland. In de finale wordt gestreden om de “Waarland Kermis Bokaal” en prachtige bekers voor de nummers 2 t/m 5

Bekersponsor wedstrijd:
Motorhuis de Doelen

Geluid en Transponder:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Transponder verplicht, om in aanmerking te komen voor dag uitslag en puntentelling!

Verzekering:
De wedstrijd is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV trainingsbewijs hebben. Iemand die niet in het bezit is van een KNMV-licentie en toch wil rijden kan vooraf een (dag)licentie aanvragen bij de KNMV via hun website: mijn.knmv.nl

Inschrijfgeld:
– v.a 125cc en hoger €20,-. Voor leden / donateurs € 15,-

(Jeugd rijders en Brommers kunnen deze wedstrijd niet meedoen!)

Betalen op de baan met gepast geld en neem je club pas (donateurskaart) mee, voor een snellere inschrijving.

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden jullie dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s. Ook zijn de kosten voor evenementen van MC-NH dan goedkoper, dus verdien je contributie zo weer terug. Dus geen rede om geen lid / donateur te worden. Inschrijving als lid / donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

voor meer informatie over lid of donateur zie: Inschrijving Lid / Donateur

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Adres:
Zandweg 3-5
1738 DA Waarland
Internet: http://www.loonbedrijfpoland.nl/nl/

Bestuur en vrijwilligers MC-NH / NMC

Foto’s impressie Waarland 2017:

 

 

 

 

 

 

 

Write a Reply or Comment