Nieuws

27 aug 2017 – Clubwedstrijd MC-NH / Kermiscross Waarland (Zondag)

5e Clubwedstrijd MC-NH / Kermiscross bij Loonbedrijf Poland Waarland Zondag 27 aug 2017

Dit weekend staan er weer twee wedstrijden op het programma op onze baan in Waarland. Op een mooie baan met nog meer uitdagingen gaan we aankomende zondag onze 5de clubwedstrijd rijden! Maandag avond is de jaarlijkse Grand Prix van Waarland (Kermisbokaal), zie hiervoor de aparte aankondiging op de website.

Wedstrijd Zondag:

Klassen: 50 cc mini  – 65 cc Laag / Hoog, 85 cc Laag / Hoog – MX2-2takt – MX2 4takt – Superklasse –  Masters/Veteranen – 50 cc Classic

Programma:

  • 9:00 – 10:00 Inschrijving
  • 10:30 Training
  • 12.30 Wedstrijd

Bekersponsor wedstrijd:
Boekel Transport Waarland

Geluid en Transponder:
Houd ook rekening met de landelijke geluidsnorm van maximaal 94db(A). Transponder verplicht (ook voor de 50cc), om in aanmerking te komen voor dag uitslag en puntentelling!

Verzekering (Nieuw):
De wedstrijd is alleen toegankelijk voor diegene die een KNMV trainingsbewijs hebben. Iemand die niet in het bezit is van een KNMV-licentie en toch wil rijden kan vooraf een (dag)licentie aanvragen bij de KNMV via hun website: mijn.knmv.nl

Inschrijfgeld:
– v.a 65cc en hoger €20,-. Voor leden / donateurs € 15,-
– 50cc mini: €15,-. Voor leden / donateurs € 10,-

(Brommers kunnen deze wedstrijd niet meedoen!)

Betalen op de baan met gepast geld en neem je club pas (donateurskaart) mee, voor een snellere inschrijving.

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden jullie dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s. Ook zijn de kosten voor evenementen van MC-NH dan goedkoper, dus verdien je contributie zo weer terug. Dus geen rede om geen lid / donateur te worden. Inschrijving als lid / donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

voor meer informatie over lid of donateur zie: Inschrijving Lid / Donateur

TV (Formule 1)
Voor de mensen die graag de Formule 1 willen volgen. Zondag hebben wij hiervoor speciaal een groot Scherm neer gezet, zodat iedereen dit live kan volgen.

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de training en de wedstrijd!

Adres:
Zandweg 3-5
1738 DA Waarland
Internet: http://www.loonbedrijfpoland.nl/nl/

Tot zondag 27 augustus a.s.
Bestuur en vrijwilligers MC-NH / NMC

Foto’s impressie Waarland 2016:


Write a Reply or Comment