Nieuws

19 maart 2023 – Rookie-training Den Helder

Rookie-training MC-NH Den Helder zondag 19 maart 2023

Zondag 19 maart organiseert MC-NH een rookie-training voor de motorcrossers op het circuit in Den Helder. Iedereen die wilt komen kijken is ook van harte welkom deze dag.

Klasses: 50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog – 85 cc Laag / Hoog – 125cc – 250cc – 450cc – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby / opstapklasse (Let op: deelnemen met een Quads is niet mogelijk)

Programma:

  • 09:15 – Opening terrein / kantine
  • 09:30 – 11:00 Rookie-training
  • 11:00 – 15:30 Vrije training (apart inschrijven zie: Inschrijving vrije training)

Inschrijven:
Voorinschrijving via website verplicht! Zodat wij alle inschrijvingen van te voren kunnen verwerken. Inschrijven kan via de website : Inschrijving rookie-training Let op inschrijven kan t/m zaterdag tot 21:00. Vol=Vol!

Meer informatie over de Rookie training:
De rookie-training is voor nieuwe rijders die een KNMV licentie hebben aangevraagd meer informatie over de rookie-training is te vinden op: Meer informatie Rookie-Training

Heb je vragen of interesse in een rookie training stuur dan even een mail naar: secretaris@mc-nh.nl

Winterweer:
Mocht de training niet kunnen doorgaan wegens weersomstandigheden, dan wordt de training verplaatst naar de eerst volgende beschikbare datum. Je inschrijving blijft dan actief! Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, dan kun je dit melden en storten wij het bedrag terug op je rekening.

Lid / Donateur:
Wil je onze club actief ondersteunen, wordt dan lid/donateur! We houden je dan op de hoogte van alle wedstrijden en trainingen en bieden daarnaast nog vele extra’s en korting op de tarieven. Inschrijven als lid/donateur kan heel eenvoudig via ons schrijfformulier op onze website.

Voor meer informatie over lidmaat- of donateurschap, zie: Lid/Donateur

KNMV Licentie/verzekering 2023
Zorg er voor dat je de KNMV licentie voor 2023 hebt aangevraagd op de website van de KNMV. Heb je de licentie nog niet aangevraagd, je kunt een licentie verlengen of nieuw licentie aanvragen doen op de website Mijn KNMV: https://mijn.knmv.nl/

De licentieaanvraag bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. De meeste rijders zullen kiezen voor een “Basissportlicentie” behalve de rijders die op Nederlands niveau rijden, die kiezen voor de startlicentie. In de volgende stap kan je kiezen welke motorclub je steunt voor dit jaar. Wij hopen dat je ons steunt als club en kiest voor de motorclub: 244404  – MC Noord Holland. De rest van de vragen spreekt voor zich.

Publiek:
Toegang voor het publiek is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken tijdens de Rookie-training.

Parkeren:
Parkeer netjes zodat we allemaal op het terrein kunnen staan.

Privacyverklaring:
Voor onze wedstrijden en trainingen is het privacy beleid van MC Noord-Holland van toepassing. Voor meer informatie over ons privacy beleid zie: Privacyverklaring

Adres:
Industrieterrein “Kooipunt”
Luchthavenweg
1786 PD Den Helder

Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Plattegrond terrein (klik op afbeelding om deze te vergroten):

Indeling terrein: